Gyártói cikkszám: DW60A6082FS/EO
Gyártó: Samsung
Mennyiségi egység: db

MOSOGATÓGÉP 13 TERÍTÉK

 
Bruttó:
 HUF
E-mail cím:

Amennyiben a termék ára a megadott érték alá csökken, akkor erről e-mailben értesítést küldünk Önnek.

Ha nem adja meg az egységárat, akkor az aktuális ár szolgál viszonyítási alapként.

Több e-mail címet is lehetősége van megadni. Ehhez az e-mail címeket pontosvesszővel elválasztva kell begépelnie. (Pl.: vasarlo@vasarloemail.hu; felhasznalo@felhasznaloemail.hu;)

 
E-mail cím:

Amennyiben beérkezik a termék a raktárunkba, akkor erről e-mailben értesítést küldünk Önnek.

Több e-mail címet is lehetősége van megadni. Ehhez az e-mail címeket pontosvesszővel elválasztva kell begépelnie. (Pl.: vasarlo@vasarloemail.hu; felhasznalo@felhasznaloemail.hu;)

MOSOGATÓGÉP 13 TERÍTÉK MOSOGATÓGÉP 13 TERÍTÉK MOSOGATÓGÉP 13 TERÍTÉK MOSOGATÓGÉP 13 TERÍTÉK MOSOGATÓGÉP 13 TERÍTÉK MOSOGATÓGÉP 13 TERÍTÉK MOSOGATÓGÉP 13 TERÍTÉK MOSOGATÓGÉP 13 TERÍTÉK
Cikkszám: SAMDW60A6082FSEO

Leírás

Csodásan egyszerű, mindig hatékony
Spórolj energiát, időt és fáradságot a legkülönfélébb edények tisztításával. Magas energiahatékonysági besorolással rendelkezik, mégis hatékonyan tisztítja az edényeket. Kosarai simán és könnyen csúsznak ki és be, és rugalmasan konfigurálhatók, hogy sokféle méretű edényt be lehessen tenni.

Magas energiahatékonyság
Használj kevesebb energiát, és mégis tisztísd hatékonyan a piszkos edényeket a 2021-es új európai energiacímkézési rendszer alapján megállapított D/E* energiahatékonysági besorolással! Bizonyítottan kevesebb energiát fogyaszt, anélkül, hogy romlana a mosogatás teljesítménye

Automatikus nyitás
Élvezd a csillogó edények látványát minden alkalommal az Automatikus nyitás funkciónak köszönhetően! Az öblítés és szárítás befejeztével, az ajtó automatikusan, 10 centiméterre kinyílik, hogy kiengedje a beszorult gőzt. Gyorsabb és jobb szárítási eredményt nyújt, mint a hagyományos módszerek, különösen műanyag és kisebb tárgyak mosogatásakor.

Higiénikus ápolás
Öblíts higiénikusan, hogy eltávolítsd a kórokozókat és a baktériumokat! Bizonyos programoknál* a Higiénikus ápolás funkció meghosszabbítja az utolsó öblítést, és felemeli a víz hőmérsékletét 70°C-ra**. Ez méllyebb tisztítást eredményez, amely eltűnteti a baktériumok 99,999%-át. Így tányérjaid, evőeszközeid és edényeid mindig fertőtlenítettek lesznek.

* Az Auto programnál nem érhető el. ** Az Intertek tesztje alapján: egy baktériumokkal ellátott teszt edény került a mosogatógépbe, és megszámolták a baktériumok számát az Eco + Sterilizálás funkcióval történő mosogatás előtt és után. Eltávolítja bizonyos baktériumok, köztük az Escherichia coli, a Salmonella enteritidis és a Listeria monocytogenes 99,999% -át. Az egyes eredmények eltérhetnek.

Öntisztítás
Tartsd higiénikusan a mosogatógép belsejét, miközben pénzt spórolsz és a környezetet is véded! Az Öntisztítás funkció segítségével egyetlen gombnyomással megtisztíthatod a gép belsejét. Eltávolítja a szennyeződéseket és a szagokat okozó baktériumokat csupán víz segítségével, így nincs szükség durva tisztítószerekre.

Aqua Stop biztonsági funkció
Érezd magad biztonságban a víz által okozott váratlan károsodásoktól az Aqua Stop biztonsági funkció segítségével! Ha akár kis mennyiségű vizet érzékel, lekapcsolja a vízellátást és az elektromos csatlakozást, hogy megállítsa a mosogatógép működését. Tehát megvéd az áramütéstől és az esetlegesen drága vízkároktól.

Technikai jellemzők
Szabadonálló készülék

Programok
Programok száma:7
Programok:Auto, Intenzív, Kímélő, Eco, Express, Előmosás, Öntisztítás
Állítható magasságú felső kosár
Túlfolyás elleni védelem
Féltöltet
Gyerekzár
Kijelző/vezérlés
Beállítható kezdési időpont
Kijelző

Általános jellemzők
Méretek (Szé / Ma / Mé):59.8 cm x 84.5 cm x 60 cm
Tömeg:51.5 kg
Tömeg:51.5 kg
Szín:Rozsdamentes acél
Magasság:84.5 cm
Szélesség:59.8 cm
Mélység:60 cm

  • Adatok
  • Tartozékok
  • Hasonló termékek
  • Hírek
  • Letöltések
  • Csomagok
Top termékek
Sharp
QW-NA1BF47ES-EU MOSOGATÓGÉP 60CM
Összehasonlít
Sharp
QW-NS1CF49ES-EU MOSOGATÓGÉP 45CM
Összehasonlít
Whirlpool
Összehasonlít
Sharp
QW-NS1CF49EW-EU MOSOGATÓGÉP 45CM
Összehasonlít
Whirlpool
Összehasonlít
Whirlpool
Összehasonlít
Termékek