Bejelentkezés
Felhasználónév
Jelszó
Regisztráció

Partnerré válás folyamata
Kérjük, mielőtt regisztrál vegye figyelembe, hogy Nagykereskedés vagyunk és csak szerződött Partnereinkkel folyatatunk üzleti kapcsolatot. Magánszemélyeket nem áll módunkban kiszolgálni. 
Azon kiskereskedő partnerek regisztrációját várjuk, akiknek a tevékenységi körükben a műszaki cikk kereskedelem szerepel.

Viszonteladói státusz megtartása
A viszonteladói státusz üzletszerű, viszonylag nagyobb gyakoriságú vásárlást feltételez. Ehhez igazodva a viszonteladói státusz folyamatos fenntartásához Partnereinktől általában havi gyakoriságú vásárlást, aránylag folyamatos üzleti kapcsolatot, és legalább negyedévente 300.000 Ft halmozott, nettó vásárlási értéket kérünk. Ennek hiányában fenntartjuk a jogot a Partner adatbázisunkból való törlésére, ill. inaktív státuszba helyezésére.
 
Regisztrált Partnerek fizetési feltételei
Az újonnan regisztrált Partnereink számára készpénzes vagy előre utalásos kiszolgálást biztosítunk.
Későbbiek során, egyedi elbírálás alapján, rendszeres, összességében 2-3 millió Ft realizált forgalom után átutalási lehetőséget is tudunk adni. Ennek feltétele a készfizető kezesi szerződés kitöltése.

A regisztrációs igényét a szükséges dokumentumok feltöltésével és a lenti adatmezők kitöltésével kezdeményezheti. A regisztráció elfogadása nem automatikus, további részletekért kérjük olvassa el rövid tájékoztatónkat!
Fontos: A feltöltött dokumentum mérete nem haladhatja meg a 3MB-ot!
 

CÉGEK ESETÉBEN
cégkivonat
aláírási címpéldány
a honlapunkról letölthető Általános szerződési feltételek és Viszonteladói keretszerződés cégszerűen aláírva (ez utóbbi két dokumentumot, két eredeti példányban kérjük Postán is adja fel)


EGYÉNI VÁLLALKOZÓK ESETÉBEN
az EV igazolvány vagy az EV bejelentkezésről kiadott igazolás
a honlapunkról letölthető Általános szerződési feltételek és Viszonteladói keretszerződés cégszerűen aláírva (ez utóbbi két dokumentumot, két eredeti példányban kérjük Postán is adja fel)

* Mező kitöltése kötelező.
Melléklet feltöltése
Nincs fájl kiválasztva.
Adatok
Felhasználónév *
 
Jelszó *
 
Jelszó megismétlése *
 
Vezetéknév *
 
Keresztnév *
 
Cégnév *
 
E-mail *
 
Telefon *
    Amennyiben lehetőség van rá, kérjük, mobilszámot adjon meg, amire értesítést tudunk küldeni!
Adószám *
 
Számlázási cím
Város *
 
Irányítószám *
   
Utca, házszám *
 
Szállítási cím
Nyilatkozatok
Hírlevél beállítások:
Termékek