Liebherr pénzvisszatérítési akció

Liebherr pénzvisszatérítési akció

2020.06.23.

Liebherr pénzvisszatérítési akció

Biofresh promóciós készülék vásárlásával takarítson meg akár 65.000 Ft-ot.
Csúcstechnológia kiváló áron. Használja ki az aktuális pénzvisszafizetési akciónkat és élvezze az innovatív Biofresh-Technológiát pénzvisszatérítési lehetőséggel. Akcióban résztvevő készülék vásárlása esetén akár 65.000 Ft-ot is spórolhat.

Biofresh: A minőségnek megvan az ára, most Önnek kedvezményesen!

Több frissesség a legjobb technológiával - ezt ígérjük mi Önnek. Liebherr Biofresh készülékkel tárolja az élelmiszert megfelelő hőmérsékleten, 0°C-on és ideális páratartalom mellett, ezzel tovább marad az élelmiszer ropogós, vitamindús és ízletes. Élvezze a legmagasabb minőséget most további extrával: nagyszerű árral!

Ön többféle módon profitálhat. Az élelmiszerei fogyaszthatóságának meghosszabbodásával az élelmiszerpazarlás jelentősen csökken. Kevesebb pazaralás kevesebb újabb bevásárlást eredményez és ezáltal többet spórol. Ha figyelembe vesszük, hogy egy 4 fős család évente átlagosan 50.000 Ft értékben dob ki élelmiszert, a hosszabb eltarthatóság nem csak a környezetet kíméli, hanem a pénztárcáját is. Ilyen egyszerűen működik: Vásároljon az akció időtartama alatt (2020.06.01-től 2020.07.31-ig) az egyik Liebherr kereskedőnél az akciós kínálatban szereplő BioFresh készüléket és regisztráljon a Cashback weboldalunkon legkésőbb 2020.10.31-ig.

Részletek itt

Kapcsolódó termékek:
Kapcsolódó letöltések:
Dátum Megnevezés Fájltípus Méret Letöltés
2020.06.23. Liebherr pénzvisszaérítés akció Fájltípus 4,17 MB Letölt
Termékek