Hyundai tévék 30 hónap kiterjesztett garanciával

Hyundai tévék 30 hónap kiterjesztett garanciával

2017.05.03.

Hyundai tévék 30 hónap kiterjesztett garanciával

Akció szabályai

A HYUNDAI a 30 hónapos GARANCIA szolgáltatást az ETA a. s. társasság, HUYNDAI elektronika és háztartási gépek kizárólagos forgalmazója, székhely: Praha 4 – Braník, Zelený pruh 95/97, PSČ 147 00, Česká republika, IČ: 275 44 001, DIČ: CZ27544001 a törvényes garancia felett a 25 – 30. vásárlás utáni hónapokra biztosítja. A HYUNDAI 30 hónapos GARANCIA szolgáltatás a vásárlói szerződés megkötése utáni 30. hónap utolsó napján ér véget.

A HYUNDAI 30 hónapos GARANCIA szolgáltatás a Hyundai televíziókra érvényes.
A szolgáltatásra való jog nem jön létre automatikusan a vásárlás után, hanem szükséges lesz a vásárló által végzett regisztrációt a www.hyundai-electronics.hu honlapon, GARANCIA szekcióban aktiválni.
A HYUNDAI 30 hónapos GARANCIA szolgáltatás aktiválását a www.hyundai-electronics.hu honlapon lévő regisztrációs kérdőív kitöltésével hajthatja végre. Adatai le lesznek mentve a HYUNDAI 30 hónapos GARANCIA Igazolásba, amelyet a vásárló kinyomtathat. Az igazolás és a nyugta felmutatása feltétele a HUYNDAI 30 hónapos GARANCIA és reklamáció felhasználásának!
A www.hyundai-electronics.hu  honlapon történő szolgáltatás aktiválását szükséges legkésőbb 30 nappal a vásárlás után végrehajtani! A vásárlás dátuma a nyugtán megtalálható.
 

HYUNDAI 30 hónapos GARANCIA – reklamáció – felhasználása:

A HYUNDAI 30 hónapos GARANCIA felhasználása csak abban a boltban lehetséges, ahol a vásárló az adott terméket megvásárolta, illetve a márkaszervizekben.
Reklamációnál szükséges bemutatni:
– A nyomtatott igazolást, amelyet a vásárló a HYUNDAI 30 hónapos GARANCIA regisztrációnál kapott,

– Megfelelő nyugtát,

– Reklamálni kívánt terméket.

– A HYUNDAI 30 hónapos GARANCIA felhasználási feltételei nem azonosak a törvényes, Polgári törvénykönyvben található garanciális feltételekkel! A HYUNDAI 30 hónapos GARANCIA saját Üzleti feltételekkel rendelkezik!

Regisztrációnál, vagy reklamációnál történő esetleges problémák esetén kérjük forduljon a vevőszolgálathoz!
Tel: +36 70 426 6833, e-mail: info@hyundai-electronics.hu

Kapcsolódó termékcsoportok:

30 hónapos garancia

Termékek