Gyártói cikkszám: PRO 3 PL3111 IPL
Gyártó: Braun
Mennyiségi egység: db

VILLANÓFÉNYES TARTÓS SZŐRTELENÍTŐ

 
Bruttó:
 HUF
E-mail cím:

Amennyiben a termék ára a megadott érték alá csökken, akkor erről e-mailben értesítést küldünk Önnek.

Ha nem adja meg az egységárat, akkor az aktuális ár szolgál viszonyítási alapként.

Több e-mail címet is lehetősége van megadni. Ehhez az e-mail címeket pontosvesszővel elválasztva kell begépelnie. (Pl.: vasarlo@vasarloemail.hu; felhasznalo@felhasznaloemail.hu;)

 
E-mail cím:

Amennyiben beérkezik a termék a raktárunkba, akkor erről e-mailben értesítést küldünk Önnek.

Több e-mail címet is lehetősége van megadni. Ehhez az e-mail címeket pontosvesszővel elválasztva kell begépelnie. (Pl.: vasarlo@vasarloemail.hu; felhasznalo@felhasznaloemail.hu;)

VILLANÓFÉNYES TARTÓS SZŐRTELENÍTŐ VILLANÓFÉNYES TARTÓS SZŐRTELENÍTŐ VILLANÓFÉNYES TARTÓS SZŐRTELENÍTŐ VILLANÓFÉNYES TARTÓS SZŐRTELENÍTŐ
Cikkszám: BRAPRO3PL3111IPL

Braun Silk expert Pro 3 – PL3111 IPL (Intenzív villanófényes szőrtelenítő, 300.000 villanással) Tartós és látható szőreltávolítás otthoni használatra arcra és testre.
Ajándék Venus borotva és tasak.
Silk expert Pro a Braun legújabb generációs villanófényes (IPL) szőreltávolító készüléke.
Silk·expert Pro 3 tartósan távolítja el a nemkívánatos szőrszálakat akár 3 hónap alatt.* Biztonságos IPL technológia, klinikai és bőrgyógyászati tesztek bizonyítják, hogy bőre maximális biztonságban van a kezelések alkalmával.
SensoAdapt™ bőrtónus érzékelővel: az egyetlen olyan IPL technológia, ami folyamatosan alkalmazkodik a bőr tónusához és hatékonyan távolítja el a szőrszálakat.
A készülék 1-1,5 másodpercenként villan, ha érintkezik a bőrrel: kétszer gyorsabb, mint az előző Silk·expert 3 IPL készülék.
9 perc alatt elvégezhető mindkét lábszár kezelése.
3 intenzitási fokozat, 2 üzemmód 300 000 villanással: 20%-kal több villanás (összehasonlítva az előző Silk expert 3 IPL készülékkel).
A csomag további tartalma: egy szűkítő fej az érzékeny területekhez, mint a bikinivonal vagy hónalj, egy tasak és egy Venus smooth borotva.
*Arcon és testen egyaránt használható, az érzékeny területeken is, mint a bikinivonal vagy hónalj, követve az előírt kezeléseket.
Az eredmény személyenként a különböző szőrzettípusok miatt eltérő lehet.
Együttműködve a Cyden-nel.

  • Adatok
  • Tartozékok
  • Hasonló termékek
  • Hírek
  • Letöltések
  • Csomagok
Top termékek
Összehasonlít
Összehasonlít
Összehasonlít
Összehasonlít
Termékek