Gyártói cikkszám: B9220404
Gyártó: Tefal
Mennyiségi egység: db

SERPENYŐ 24CM COOK EAT

 
Bruttó:
 HUF
E-mail cím:

Amennyiben a termék ára a megadott érték alá csökken, akkor erről e-mailben értesítést küldünk Önnek.

Ha nem adja meg az egységárat, akkor az aktuális ár szolgál viszonyítási alapként.

Több e-mail címet is lehetősége van megadni. Ehhez az e-mail címeket pontosvesszővel elválasztva kell begépelnie. (Pl.: vasarlo@vasarloemail.hu; felhasznalo@felhasznaloemail.hu;)

 
E-mail cím:

Amennyiben beérkezik a termék a raktárunkba, akkor erről e-mailben értesítést küldünk Önnek.

Több e-mail címet is lehetősége van megadni. Ehhez az e-mail címeket pontosvesszővel elválasztva kell begépelnie. (Pl.: vasarlo@vasarloemail.hu; felhasznalo@felhasznaloemail.hu;)

Kifutó
SERPENYŐ 24CM COOK EAT SERPENYŐ 24CM COOK EAT SERPENYŐ 24CM COOK EAT SERPENYŐ 24CM COOK EAT SERPENYŐ 24CM COOK EAT
Cikkszám: TEFB9220404

Egyszerű és biztonságos kezdése a főzésnek.
Az otthoni főzés egyszerű lett: A Tefal Cook Eat serpenyő úgy lett kialakítva, hogy a főzés egyszerűen és simán menjen, az aggodalom mentes fogásokért, amik mindig tökéletesen sikerülnek. Strababíró anyagból, egyszerűen használható funkciókkal ez a serpenyő arra lett kitalálva, hogy stresszmentessé tegye a mindennapi főzést. A robosztus, rozsdamentes acél napról napra garantálja a hosszantartó teljesítményt. Fedezze fel a serpenyőket, mellyel bármit könnyedén elkészíthet.

Tefal Cook Eat Serpenyő: Simán és Egyszerűen
Felfordulás nélkül készíteni házi fogásokat? Ne keressen tovább! A Tefal Cook Eat serpenyő a kulcs a simább és egyszerűbb főzéshez, időtálló teljesítménnyel téve stresszmentessé a főzést. Ez a nagyszerű serpenyő segít elindulni a főzés világában pillanatok alatt: Strapabíró rozsdamentes acél, melyre 5 év garancia jár, robosztus hézagmentes fogantyúk a stabil fogásért, mérési segédlet az edények belsejében, tiszta üveg fedők, melyek könnyebbé és gyorsabbá teszik a főzést. Nincs olyan lenyűgöző fogás, amit ne tudna megfőzni ezzel a tökéletes serpenyővel, beleértve az ízletes grill csirkét vagy garnélát, hogy a Cézár-salátáját feldobja, szaftos hamburgereket, melyek úgy sültek, ahogy Ön szereti és tojásránottát, ami mindig tökéletesre sikerül. A Tefal lenyűgöző innovációi elérhetővé teszik a tökéletes eredményeket - beleértve a titániummal megerősített tapadásmentes bevonatot és a Thermo-Signal™ technológiát a tökéletes pirításért. Fedezze fel, hogy miért a Tefal a világelső a konyhai edények terén és emelje új szintre az otthoni főzéseket.

Prémium rozsdamentes acél
Minőség, melyre számíthat napról napra: A legjobb minőségű rozsdamentes acél extrém tartóssággal, 5 év garanciával.

Szegecselt fogantyú
Ultra erős szegecsekkel, a robosztus, hézagmentes fogantyú garantálja a biztonságot és tartósságot az idő múlásával is. Kényelmes, biztos fogással, mely igazán különlegessé teszi.

Teljes indukció
Tökéletes hőelosztás és egyenletesen elkészült eredmények nap, mint nap, az extra vastag, magas keménységű edényaljnak köszönhetően, ami megakadályozza a deformálódást az évek alatt.

Titánium tapadásmentes bevonat
A Tefal magas minőségű, titániummal megerősített bevonata kiváló tapadásmentes élményt nyújt - garantálva a fáradtságmentes tisztítást és főzést, ami teljesen megőrzi a tápanyagokat és ízeket.

Biztonságos tapadásmentes bevonat
0% PFOA, 0% ólom, 0% kadmium* *A termékek ellenőrzésénél szigorúbb feltételeket alkalmazunk a jelenlegi jogszabályok által előírt feltételeknél. Nem tartalmaz ólmot és nem tartalmaz kadmiumot (Pb és Cd nélkül), ami azt jelenti, hogy a termék felületén nincs hozzáadott ólom és kadmium. Alacsony szintű aktív anyag kibocsátás - csupán 0,005 mg/kg.

Thermo-Signal™ technológia
A THERMO-SIGNAL™ technológia jelzi a főzés megkezdéséhez ideális hőmérsékletet, aminek köszönhetően minden nap tökéletes sütést, színt és ízt biztosít az ételnek.

Essszenciális kialakítás
 Az egyszerűen elkészíthető nagyszerű receptekért, mint az omlett, burger és grillezett csirke.

Teljes kompatibilitás
A teljes sokoldalúság érdekében minden hőforrással (gáz, elektromos, kerámia) kompatibilis, beleértve az indukciót is.

* Világelső a konyhai edények terén*
A Tefal keményen dolgozik, hogy biztosítsa a tökéletes főzési eredményeket. Még egy ok, hogy a Tefal válasssza! [*forrás: Euromonitor International Limited, Otthon és Kert 2021-es kiadás, márka szerinti eladás RSP, 2020-as adat]

Energiahatékony főzés
Öko-tipp: A fejlett Thermo Signal ™ technológia megmutatja a tökéletes sütési hőmérsékletet, hogy pontosan időben kezdhesse a pirítást, ezzel garantálva, hogy a serpenyő felesleges felfűtésére nem megy el több energia.

Gyorsabb főzési eredmények
Öko-tipp: Az étel kisebb darabokra való felkockázásával, elkészülési időt spórolhat meg, ezzel is csökkentve az elpazarolt energia mennyiségét.

Takarítson meg energiát a tűzhelyen
Öko-tipp: Győződjön meg róla, hogy a megfelelő méretű tűzhelyet használja főzés közben, hogy biztosan az egész fűtő felületet lefedi az edény alja, az energiahatékonyabb főzés érdekében.

 • Termékcsalád: serpenyő
 • Átmérő: 24 Cm
 • Anyaga: Rozsdamentes acél
 • Tűzhely kompatibilitás: INDUKCIÓ-GÁZ-ELEKTROMOS-HALOGÉN-KERÁMIA
 • Sütővel kompatibilis: IGEN 210°C-IG (kivéve az üveg fedők)
 • Mosogatógépben mosható: IGEN
 • Belső kialakítás: TAPADÁSMENTES BEVONAT
 • Belső anyaga: TITÁNIUM
 • Hőindikátor: IGEN
 • Külső kialakítás: TÜKÖRPOLÍROZOTT ROZSDAMENTES ACÉL
 • Kiöntő perem: CSAK EDÉNYEK
 • Fogantyú típusa: RÖGZÍTETT
 • PFOA MENTES


 

 • Adatok
 • Tartozékok
 • Hasonló termékek
 • Hírek
 • Letöltések
 • Csomagok
Top termékek
Összehasonlít
Összehasonlít
Összehasonlít
Összehasonlít
Összehasonlít
Összehasonlít
Termékek