Gyártói cikkszám: RT-AC750
Gyártó: Asus
Mennyiségi egység: db

ROUTER

 
Bruttó:
 HUF
E-mail cím:

Amennyiben a termék ára a megadott érték alá csökken, akkor erről e-mailben értesítést küldünk Önnek.

Ha nem adja meg az egységárat, akkor az aktuális ár szolgál viszonyítási alapként.

Több e-mail címet is lehetősége van megadni. Ehhez az e-mail címeket pontosvesszővel elválasztva kell begépelnie. (Pl.: vasarlo@vasarloemail.hu; felhasznalo@felhasznaloemail.hu;)

 
E-mail cím:

Amennyiben beérkezik a termék a raktárunkba, akkor erről e-mailben értesítést küldünk Önnek.

Több e-mail címet is lehetősége van megadni. Ehhez az e-mail címeket pontosvesszővel elválasztva kell begépelnie. (Pl.: vasarlo@vasarloemail.hu; felhasznalo@felhasznaloemail.hu;)

ROUTER
Cikkszám: ASURTAC750

Vezeték nélküli Igen
USB csatlakozó Van
LAN
LAN portok száma  4 port
LAN sebesség  10/100 Mbit/s
WAN
WAN portok száma 1 port
WAN sebesség 10/100 Mbit/s
WiFi
Wi-Fi sebesség 750 Mbit/s
Működési frekvencia  2,4 GHz és 5 GHz
Antennák száma 2
Vezeték nélküli szabványok 
802.11b
802.11g
802.11n
802.11ac
Biztonság
WEP titkosítás 
64 bit
128 bit
Biztonsági lehetőségek 
WPA
WPA2
PSK
WPS
VPN
Tűzfal
QoS
 

Gyártó: ASUS
Modell: RT-AC750

Leírás:

Az Esszenciális AC frissítés

Az ASUS RT-AC750 kétcsatornás vezeték nélküli AC750 router gyors vezeték nélküli sebességet és nagyszerű értéket nyújt az otthoni hálózat frissítéséhez a mai 802.11ac Wi-Fi technológiához. Élvezze az egyidejű kétsávos kapcsolatot, és élvezze a 300 Mbps sebességet a 2,4 GHz-es frekvencián, és akár 433 Mbps 5 GHz-es sávban.

A többcélú USB portjának köszönhetően az RT-AC750 sokkal több, mint egy router. Csatlakoztasson egy USB merevlemez-meghajtót, és azonnali fájlszerverrel rendelkezzen - és az ASUS AiCloud-on keresztül a felhőbe jússon. Alternatív megoldásként csatlakoztasson egy USB nyomtatót az RT-AC750-hez, hogy hozzon létre egy nyomtatókiszolgálót amit megoszthat több felhasználóval. Az USB még egy szélessávú (WAN) kapcsolatot is befogad a 3G / 4G mobil szélessávú kulcsokkal az egyik routeren, így soha többé nem kell aggódnia, hogy internetes csatlakozása leesik. A portot akár gadgetek, például okostelefonok és táblagépek táplálásához is használhatják, így egy praktikus töltőállomásként is használható

Az egyszerűen kezelhető ASUSWRT grafikus felhasználói felület felszabadítja az RT-AC750 teljesítményét, így robusztus vezérléssel optimalizálhatja hálózatát. A 30 másodperces telepítés és a könnyű forgalomkezelés azt jelenti, hogy még a hálózati újoncok is élvezhetik kifinomult funkcióit, míg az energiafelhasználók szeretik az IPv6-támogatást, több vezeték nélküli SSID-t és biztonságos VPN hozzáférést.

Következő gen 802.11ac vezeték nélküli, akár 3-szor gyorsabb, mint a 1x1 vezeték nélküli N routerek

Az 5. generációs Wi-Fi (5G Wi-Fi) technológiával ellátott 802.11ac lapkakészlet az RT-AC750 gyorsabb vezeték nélküli sebességet biztosít, mint az N technológia. A 2,4 GHz-es értékek elérik a 300 Mb / s-ot, míg az 5 GHz-es sávon 433 Mbps. A továbbfejlesztett sávszélességnek nagyobb a kapacitása, ha növelnie kell a Wi-Fi élvezetet otthon. A notebookok, az asztali számítógépek, a tabletek és az okostelefonok most már Wi-Fi-hozzáféréssel rendelkeznek, itt az ideje, hogy frissítsen a következő generációra, hogy bővítse a kapcsolatot most és a jövőben.

Kettős sávú csatlakozás a kompatibilitás és a teljesítmény érdekében

A 2,4 GHz-es és az 5 GHz-es párhuzamos sávok akár 300 Mbps-ig és 433 Mbit / s sebességgel szállíthatók, az RT-AC750 teljes sebessége akár 733 Mbit / s is, és teljes stabilitást biztosít. Végezze el az alapvető feladatokat, például a webböngészést és a fájlok letöltését a 2,4 GHz-es sávon, miközben egyszerre több eszközt is képes Full HD-en streamelni, vagy simán támogatja az online játékokat és más sávszélességet igénylő alkalmazásokat a világosabb 5 GHz-es sávon.

Nincs több halott zóna 150% -os lefedettséggel

A hatalmas kétirányú átvitel 150% -kal javítja a Wi-Fi tartományt a generikus routerekhez képest, így biztosítva a széles körű lefedettséget. Az RT-AC750 egyedülálló kialakítása olyan kapcsolatot jelent, amelyre mindig támaszkodhat.

Külső tárolók, nyomtatók és egyéb eszközök hozzáadása a hálózathoz

A beépített USB port segítségével csatlakoztasson külső adattárolókat, nyomtatókat és egyéb eszközöket az RT-AC750 készülékhez, és azonnal ossza meg azokat a hálózaton keresztül.

Robusztus vezérlés és optimalizálás az ASUSWRT segítségével

Az ASUSWRT műszerfal felhasználói felületén telepítheti, felügyelheti és irányíthatja a hálózati alkalmazások mindegyikét egy intuitív területen. A 30 másodperces beállítások mellett a több eszköz észlelését és a rugalmas beállításokat, amelyek a legtöbbet kihasználják a hálózati teljesítményt, a routerekhez csatlakoztatott USB-tároló gyors scannelésével frissítik az adatok integritását és a gép egészségi állapotának ellenőrzését.

A Dual WAN lehetővé teszi két kapcsolaton / ISP-n egy routeren történő terheléskiegyenlítés és hibatűrési mód használatát a nagyobb stabilitás érdekében, így biztosítva a megszakítás nélküli internet-hozzáférést.
Sokat játszik-e, vagy több időt tölt videó streaminggel. Bármi legyen is tervezett felhasználása, az RT-AC750 rendelkezik a QoS (Quality of Service) szabványokkal, amelyek segítségével kiválaszthatja, hogy mennyi sávszélességet tulajdonítanak gyakorlatilag bármilyen feladatnak. Ráadásul a forgalom monitor lehetővé teszi, hogy világos grafikus felületen ellenőrizze webhasználatát. Próbáld ki.

Könnyű beállítás 3 lépésben

Használja okostelefonját, táblagépét vagy PC-jét, így könnyedén beállíthatja az ASUS routert kevesebb, mint 30 másodperc¹ alatt, és mindössze 3 egyszerű lépésben. Egyszerűen csatlakoztassa a kábeleket a routerhez, nyisson meg egy webböngészőt, és kövesse a telepítő varázslót, hogy rövid idő alatt elérhesse az internetet.

ASUS AiCloud - A világ kérésre

Az ASUS AiCloud folyamatosan kapcsolatban tartja az adataival bárhol és bármikor van internet kapcsolata. Ez összeköti az otthoni hálózatot és az online webtárhelyet, és hozzáférést biztosít az AiCloud mobil alkamazáson keresztül Android vagy iOS-es ezsközzel, vagy egy személyre szabott URL-el egy webböngészőben. Tudj meg többet.

Töltsön le és streameljen bárhonnan

A Master és a továbbfejlesztett médiakiszolgáló lehetővé teszi a routerhez csatlakoztatott USB tárolóban tárolt multimédiás fájlok letöltését és lejátszását számos olyan kompatibilis eszközön, mint a PC, a tablet, a PS4, az Xbox és az okosTV. A Master letöltheti a fájlokat is, miközben a számítógép ki van kapcsolva, és lehetővé teszi a letöltési állapot távolról történő kezelését és ellenőrzését.

VPN-szerver engedélyezve

Egyszerűen hozhat létre VPN-kiszolgálót a böngészéshez és az adatok eléréséhez - függetlenül attól, hogy hol vagy. PPTP titkosítással az adatátvitel mindig biztonságos és bizalmas.

  • Adatok
  • Tartozékok
  • Hasonló termékek
  • Hírek
  • Letöltések
  • Csomagok
Top termékek
Xiaomi
MI WI-FI RANGE EXTENDER PRO JELERŐSÍTŐ
Összehasonlít
Tp-link
Összehasonlít
Xiaomi
MI AIOT ROUTER AC2350 ROUTER
Összehasonlít
Tp-link
TL-WR840N ROUTER
Összehasonlít
Tp-link
Összehasonlít
Tp-link
Összehasonlít
Termékek