Gyártói cikkszám: ROOMBAE6
Gyártó: Irobot
Mennyiségi egység: db

ROBOTPORSZÍVÓ

 
Bruttó:
 HUF
E-mail cím:

Amennyiben a termék ára a megadott érték alá csökken, akkor erről e-mailben értesítést küldünk Önnek.

Ha nem adja meg az egységárat, akkor az aktuális ár szolgál viszonyítási alapként.

Több e-mail címet is lehetősége van megadni. Ehhez az e-mail címeket pontosvesszővel elválasztva kell begépelnie. (Pl.: vasarlo@vasarloemail.hu; felhasznalo@felhasznaloemail.hu;)

 
E-mail cím:

Amennyiben beérkezik a termék a raktárunkba, akkor erről e-mailben értesítést küldünk Önnek.

Több e-mail címet is lehetősége van megadni. Ehhez az e-mail címeket pontosvesszővel elválasztva kell begépelnie. (Pl.: vasarlo@vasarloemail.hu; felhasznalo@felhasznaloemail.hu;)

Kifutó
ROBOTPORSZÍVÓ ROBOTPORSZÍVÓ ROBOTPORSZÍVÓ
Cikkszám: IRORE619840

A Roomba® e6 robotporszívó egy prémium szintű háromlépcsős tisztítórendszerrel rendelkezik, amely kettős többfelületi gumikefét, Power-Lifting szívót és nagy hatásfokú szűrőt használ a mindennapi alapos tisztításhoz. Az Edge-Sweeping Brush az élekre és a sarkokra koncentrál, mivel az intelligens navigációs és a Dirt Detect ™ technológiák segítik a robotot a bútorok megkerülésében, és azokra a területekre összpontosíthatnak, amelyekre a legnagyobb szükség van.

Több energia, jobb tisztaság
Ha tiszta a helyzet, akkor emelőre van szüksége. Az e6 Power-Lifting Suction ötször nagyobb levegőteljesítményt biztosít * a jobb felvételi teljesítmény érdekében.
* Összehasonlítva a Roomba 600 sorozatú AeroVac ™ rendszerrel
Szerezzen be szennyeződéseket - és a nem megfelelő port
A szabadalmaztatott prémium háromfokozatú tisztító rendszerünk kettős többfelületi gumikefét és 5-szeres levegőteljesítményű emelőszívót használ a beágyazott szennyeződések, törmelék és háziállatok szőrének behúzására. bárhonnan rejtőzik.
* Összehasonlítva a Roomba 600 sorozatú AeroVac ™ rendszerrel

Hajlító és a szennyeződést elszalasztó sörték helyett egyedi rugalmas gumikeféink átölelik a különböző padlófelületeket, szorosan érintkezve a fával és a szőnyeggel, hogy alaposan megtisztítsák a padlót.

A Direct Detect ™ érzékelők figyelmeztetik a Roomba® e6 robot vákuumot, hogy erősebben dolgozzanak a szennyeződések koncentrált területein, például a nagy forgalmú zónákban.
Vigye el a tisztítást a széléig
Az Edge-Sweeping Brush speciálisan 27 fokos szögben készült, hogy eltávolítsa a törmeléket az élektől és sarkoktól, hogy elszívja a padlón.

Intelligens navigáció otthonában
A teljes intelligens érzékelőkészlet által működtetett Roomba® robotporszívó másodpercenként több mint 60 döntést hoz az otthoni alkalmazkodáshoz és a padló alapos tisztításához.

A Dual Mode Virtual Wall® korlátok nagyobb irányítást biztosítanak a robot tisztítási helye felett. A Virtual Wall® mód megtartja a robotot a megtisztított helyiségekben, és távol van azoktól, ahol nem. A Halo mód távol tartja a robotját olyan tárgyaktól, amelyeket el akar kerülni.

Csatlakozás, takarítás és ütemezés útközben
Vezérelheti és ütemezheti a tisztításokat a Wi-Fi®-hez csatlakoztatott Roomba® robotporszívón az iRobot HOME App segítségével. Figyelheti a takarítási tevékenységeket, megtekintheti a takarítási előzményeket, és karbantartási videókat nézhet meg. Az alkalmazás a robotját a legújabb szoftverrel is frissíti, így mindig naprakész az új funkciókkal.

Jellemzők:
 

 • 90 perces futási idő *, amely tisztítás után automatikusan dokkol és újratöltődik.
 • * Kemény padlón tesztelve
 • A nagy hatékonyságú szűrő speciális anyagból készül, amely a macska és kutya allergének 99% -át megfogja.
 • Az új mosható porgyűjtő kialakítás lehetővé teszi a maradék szennyeződések és törmelékek egyszerű öblítését.
 • A Cliff Detect szenzorok megakadályozzák, hogy a robot leessen a lépcsőn, és ne zuhanjon le a leszállók felett.

 

 • Adatok
 • Tartozékok
 • Hasonló termékek
 • Hírek
 • Letöltések
 • Csomagok
Top termékek
Xiaomi
MI ROBOT VACUUM MOP PRO FEHÉR ROBOTPORSZÍVÓ
Összehasonlít
Xiaomi
MI ROBOT VACUUM-MOP ESSENTIAL ROBOTPORSZÍVÓ
Összehasonlít
Eta
122790000 ROBOTPORSZÍVÓ
Összehasonlít
Xiaomi
MI ROBOT VACUUM-MOP 2 PRO FEHÉR ROBOTPORSZÍVÓ
Összehasonlít
Összehasonlít
Rowenta
RR7747WH ROBOTPORSZÍVÓ
Összehasonlít
Termékek