Gyártói cikkszám: 70MAI MAIMO WATCH BLACK
Gyártó: Xiaomi
Mennyiségi egység: db

OKOSÓRA

 
Bruttó:
 HUF
E-mail cím:

Amennyiben a termék ára a megadott érték alá csökken, akkor erről e-mailben értesítést küldünk Önnek.

Ha nem adja meg az egységárat, akkor az aktuális ár szolgál viszonyítási alapként.

Több e-mail címet is lehetősége van megadni. Ehhez az e-mail címeket pontosvesszővel elválasztva kell begépelnie. (Pl.: vasarlo@vasarloemail.hu; felhasznalo@felhasznaloemail.hu;)

 
E-mail cím:

Amennyiben beérkezik a termék a raktárunkba, akkor erről e-mailben értesítést küldünk Önnek.

Több e-mail címet is lehetősége van megadni. Ehhez az e-mail címeket pontosvesszővel elválasztva kell begépelnie. (Pl.: vasarlo@vasarloemail.hu; felhasznalo@felhasznaloemail.hu;)

OKOSÓRA
Cikkszám: XIA70MAIMAIMOWATCHBLACK

70mai Maimo Watch okosóra - Black (+ narancs szíj)

13 sport mód, SpO2 szint
24/7 pulzusmérés
5 ATM vízállóság

1.69” nagy érintőkijelző. Sima élek és alumínium ötvözet óratok. Nagyméretű kijelző gyors reagálású és sima érintőfelülettel, 2.5D hajlított üveg bevonattal, amelyben egybefut a kijelző és az óratok. Divatos, gondosan megtervezett óratest alumíniumötvözetből. Ultrakönnyű óra, amely csupán 24 gramm* – úgy érezheted, mintha semmit sem viselnél.  * Szíj nélkül

50+ különböző számlap és akár beteheted a te saját fotódat is. Maimo okosóra: csak a tiéd az 50+ letölthető dinamikus számlap, vagy hozz létre saját számlapot fotóid segítségével! A családod, barátaid, a kisállatod vagy csak te magad.

A Maimo órát az elegáns és színes óraszíjak teszik divatossá, hogy kiemelkedhess a tömegből  A szíjak különböző színekben elérhetők, hogy az óra megfeleljen az összes stílusodnak.

Az egészségügyi őröd – 24/7 monitorozás egész nap. Véroxigén szintmérés.  A véroxigén szint meghatározza azt a mennyiségű oxigént, amelyet a vörös vérsejtjeid szállítani képesek. Miközben sportolsz, vagy csak nem érzed jól magad, mérd meg a véroxigén szintedet, így jobban megérted a fizikai kondíciódat és egészségesebben tarthatod a szervezetedet.  * Ez az eszköz nem orvosi műszer! Az adatok csak referenciaként szolgálnak, és nem képezhetik alapját semmilyen diagnózisnak vagy kezelésnek. 24/7 pulzusmérés. Végy egy mély levegőt, mikor stresszelsz  A pulzusod egy esszenciális indikátora az egészségednek, és segít, hogy még hatékonyabban teljesítsd a céljaidat edzés közben. A 24/7 pulzusmérés lehetővé teszi, hogy mérd a stressz-szintedet bármikor, és segít jobban megérteni a mentális állóképességedet. használd a beépített légzésgyakorlat funkciót, ha nagy nyomás alatt vagy.

Ismerd meg alvásod minőségét. A natív alvásfigyelő funkció segít megérteni az alvásciklusaidat, rögzíti az alváshosszat és más adatokat a személyes alvás beszámolóban.

5 ATM* vízállóság. Az óra vízálló 50 méterig, alkalmas úszásra, esőben vagy csak mindennapi használatra.  * Nem alkalmas búvárkodásra, könnyűbúvárkodásrta és vízi sportokhoz.

Hosszú, 10 napos üzemidő – nem kell aggódnod folyamatosan. Az akkumulátor élettartama több, mint 10 napig tart valós használat mellett, állandó egészségügyi ellenőrzéssel, értesítésekkel, alkalmazás-használattal és egyéb alapvető funkciókkal. Maximum 21 napos üzemidő érhető el, ha csak értesítésekre, ébresztésre, alkalmazás-használatra és lépésszámláló funkciókra használod az órát.

A személyes asszisztensed. Emlékeztetőket kaphatsz olyan egyszerű dolgokról, amelyeket könnyen figyelmen kívül lehet hagyni, pl. ivóvíz, vagy napi cél elérése. Arról is figyelmeztethet, ha a pulzusszám túl magas edzés vagy munka közben.

Értesítések, hogy mindig jól informált legyél. Soha ne hagyj ki semmit a Maimo okosóra segítségável. Csatlakoztasd az órát a telefonhoz, hogy könnyen fogadhass maileket, üzeneteket és egyéb értesítéseket.

Beépített Amazon Alexa*. Használd Alexát, hogy gyorsan juss hírekhez, időjárás jelentéshez vagy egyéb információkhoz a hangoddal. * Nyelvi támogatás: angol/francia/olasz/spanyol/német.

Automatikus kijelző-bekapcsolás. Ébreszd fel a képernyőt egyszerűen a csuklód felemelésével. Az éjszakai mód kikapcsolja a kijelzőt, hogy a fény ne zavarja az alvásodat.

    Vízállóság: 5 ATM
    Kijelző: 1.69” színes LCD érintőképernyő
    Óratok: Alumínium-ötvöze
    Hátlap: PC+ABS
    Óraszíj: Szilikon
    Szenzorok: G-szenzor és PPG pulzusszenzor
    Kapcsolódás: Bluetooth 5.0 BLE
    Akkumulátor: 300 mAh lítium
    Töltés: 2 pines POGO mágneses töltő csatlakozó
    Töltési idő: kb. 2.5 óra
    Üzemidő: Tipikus 10 nap, egyszerű mód 21 na
    Alkalmazás: Maimo Fit
    Támogatott platformok: Android 6.0+ / iOS 9.0+
    Méret: 43.75 x 37 x 11 mm
    Tömeg: 24 g


 

  • Adatok
  • Tartozékok
  • Hasonló termékek
  • Hírek
  • Letöltések
  • Csomagok
Top termékek
Honor
BAND 5 PINK AKTIVITÁSMÉRŐ
Összehasonlít
Xiaomi
70MAI MAIMO WATCH BLACK OKOSÓRA
Összehasonlít
Honor
BAND 6 PINK AKTIVITÁSMÉRŐ
Összehasonlít
Honor
BAND 5 MIDNIGHT NAVY AKTIVITÁSMÉRŐ
Összehasonlít
Honor
BAND 6 SANDSTONE GREY AKTIVITÁSMÉRŐ KARPÁNT
Összehasonlít
Denver
SW-161 ROSE OKOSÓRA
Összehasonlít
Termékek