Gyártói cikkszám: BAND 6 SANDSTONE GREY
Gyártó: Honor
Mennyiségi egység: db

AKTIVITÁSMÉRŐ KARPÁNT

 
Bruttó:
 HUF
E-mail cím:

Amennyiben a termék ára a megadott érték alá csökken, akkor erről e-mailben értesítést küldünk Önnek.

Ha nem adja meg az egységárat, akkor az aktuális ár szolgál viszonyítási alapként.

Több e-mail címet is lehetősége van megadni. Ehhez az e-mail címeket pontosvesszővel elválasztva kell begépelnie. (Pl.: vasarlo@vasarloemail.hu; felhasznalo@felhasznaloemail.hu;)

 
E-mail cím:

Amennyiben beérkezik a termék a raktárunkba, akkor erről e-mailben értesítést küldünk Önnek.

Több e-mail címet is lehetősége van megadni. Ehhez az e-mail címeket pontosvesszővel elválasztva kell begépelnie. (Pl.: vasarlo@vasarloemail.hu; felhasznalo@felhasznaloemail.hu;)

AKTIVITÁSMÉRŐ KARPÁNT AKTIVITÁSMÉRŐ KARPÁNT AKTIVITÁSMÉRŐ KARPÁNT AKTIVITÁSMÉRŐ KARPÁNT AKTIVITÁSMÉRŐ KARPÁNT AKTIVITÁSMÉRŐ KARPÁNT AKTIVITÁSMÉRŐ KARPÁNT AKTIVITÁSMÉRŐ KARPÁNT AKTIVITÁSMÉRŐ KARPÁNT AKTIVITÁSMÉRŐ KARPÁNT
Cikkszám: HONBAND6SANDSTONEGREY
Garancia: 12 Hónap Bravophone Kft Saját szerviz

Honor Band 6 aktivitásmérő, meteorit fekete jellemzői:

Nagyobb kijelzővel emeljük új szintre a band élményt. Az 1,47’’ színes AMOLED érintőkijelző a korábbi HONOR Band 5 óralapjánál 148%-kal nagyobb felületet jelent. A Band 6 akár 14 napig is bírja egyetlen feltöltéssel, de már egy 10 perces töltéssel is 3 napos üzemidőt érhetsz el. A band egészségfigyelő funkcióinak sora több újdonsággal is kiegészül, mint a véroxigénszint- mérés, a funkciókat pedig magyar nyelven is eléred.

1.47" AMOLED kijelző (1) - Nagyszerű képernyőélmény

Az 1,47 "méretű kijelző 148 % (2) -kal nagyobb felületen jeleníti meg az információkat, mint a hagyományos fitneszkövetők, ezzel teljesen új szintre emelve a képernyőélményt.

Változtasd meg bármikor az óralapot a hangulatodnak és a stílusodnak megfelelően akár egy szempillantás alatt! Számos óralap változatot találsz a készüléken, valamint az Egészség alkalmazásban. (3)

De ez nem minden! Ha szeretnéd, akár saját fotót is választhatsz a kijelzőre háttérként.

Akár 14 napos üzemidő- 10 perces töltéssel akár 3 napig is hordhatod (4)

A HONOR Band 6 jobb akkumulátor-élettartammal rendelkezik, és a mágneses gyorstöltésnek köszönhetően nem kell többé sokat várnod egy-egy feltöltésre. Akár 14 napig is bírja egyetlen feltöltéssel, de már egy 10 perces töltéssel is 3 napos üzemidőt érhetsz el.

Vér oxigénszint-figyelő a kezeden

A vér oxigénszintje az általános közérzet kulcsfontosságú mutatója. Az alacsony vér oxigénszint fáradtságot, energiahiányt, memóriavesztést okozhat, az alacsony érték hosszú távon pedig károsítja az agyat, a szívet és más szerveket.

A HONOR Band 6 egész nap figyel rád! (5)

A TruSeenTM 4.0 24 órás pulzusméréssel képes észlelni a rendellenes értékeket és riasztásokat adni, amikor szükséges.

A HONOR Band 6 TruSleepTM algoritmusa pontosan rögzíti az alvás időtartamát és szakaszait. A mérések alapján az eszköz professzionális alvásjavító javaslatokat és személyre szabott alvástámogatást nyújt, ezzel segítve a minőségi éjszakai pihenést.

Női cikluskövetés- minden részlet számít (6)

A HONOR új okoskarkötője cikluskövető naptárral is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy mindig naprakész legyél az ovulációs időszakokkal kapcsolatban és összehasonlíthasd az összes statisztikát egy helyen. Így még teljesebb rálátásod lehet az egészségi állapotodra.

Fejlődj minden nap- egy mozdulat sem marad észrevétlenül

A HONOR Band 6 a sportmódok széles választékát nyújtja az edzésgyakorlatok, például futás, gyaloglás, kerékpározás (7) és egyéb tevékenységek nyomon követésére akár a vízben is. Mindemellett automatikusan észlel 6 edzéstípust, mint például futást, gyaloglást, mozgást evezőgépen és elliptikus gépen. Az okoskarkötő pontosan rögzíti a pulzusodat és ha előre beállítasz célokat, akkor azok alapján az eszköz visszajelzéseket ad mozgás közben. Tedd hatékonyabbá az edzéseidet az átfogó adatokkal!

A HONOR Band értesítéseivel nem maradsz le semmiről! (8)

A hatalmas képernyőn értesítést kapsz, ha bejövő üzeneted, hívásod érkezik és látod az emlékeztetőidet is. Az okoskarkötőd extra funkcióival, mint a zenelejátszás (9) és a telefonod kamerájának vezérlése (10), vagy a telefonkereső még hatékonyabbá és élvezetesebbé teheti a napjaidat!

1. 1 Az adatok a HONOR belső laboratóriumi eredményei alapján kerültek meghatározásra.
2. 148% növekedés a HONOR Band 5-höz képest.
3. iOS rendszereken nem elérhető.
4. Az adatok a HONOR belső laboratóriumi eredményei alapján kerültek meghatározásra. A tényleges töltési sebesség és az akkumulátor élettartama a különböző környezettől és helyzettől függően változhat. A tesztelési környezettípusok a következőképp kerülnek meghatározásra:
Tipikus használat: Engedélyezett pulzusmérés és alváskövetés; rövid képernyő-ellenőrzés naponta 200 alkalommal, napi 50 bejövő üzenet, 3 bejövő hívás és 3 ébresztő, heti 30 perc edzés.
Nagy igénybevétel: Engedélyezett pulzusmérés és TruSleep ™. rövid képernyő-ellenőrzés naponta 500 alkalommal, napi 50 bejövő üzenet, 3 bejövő hívás és 3 ébresztő, heti 60 perc edzés.
A HONOR Band 6 3,5 napig használható, tipikus használat mellett, 10 perc töltés után.
5. A HONOR Band 6 nem orvosi eszköz. A mérési eredmény csak személyes referenciakét szolgál, nem orvosi javaslat. A vér oxigénszintmérő nem elérhető Japánban, Koreában és Tajvan piacán. Ezek a funkciók csak az Egészség alkalmazással működnek.
6. A női cikluskövető nem elérhető Ausztráliában, Új-Zélandon, a Dominikai Köztársaságban, Bahreinben, a Kongói Köztársaságban, a Dzsibuti Köztársaságban, Tunéziában, a Reunion-szigeten és a Sao Tome és Principe Demokratikus Köztársaságban. Ez a funkció csak az Android 5.0 vagy újabb rendszert futtató eszközökön érhető el.
7. A szabadtéri kerékpáros edzés funkció csak a Magic UI 2.0 és újabb, vagy a iOS 9.0 vagy újabb verziójú iOS eszközökkel érhető el. Ha más eszközökhöz csatlakozik, a HONOR Band 6 nem jeleníti meg a szabadtéri kerékpározás lehetőségét.
8. A repülést, a napi menetrendet és más emlékeztető funkciókat csak a Magic UI 2.0 vagy újabb verziójú HONOR készülékek támogatják.
9. A zenelejátszás vezérlése nem érhető el iOS-eszközökön.
10. A távoli kamera funkciót csak a Magic UI 2.0 vagy újabb verziójú HONOR-készülékek támogatják.
  • Adatok
  • Tartozékok
  • Hasonló termékek
  • Hírek
  • Letöltések
  • Csomagok
Top termékek
Honor
BAND 5 BLACK AKTIVITÁSMÉRŐ
Összehasonlít
Xiaomi
AMAZFIT BIP U PRO SMART WATCH, BLACK OKOSÓRA
Összehasonlít
Xiaomi
70MAI MAIMO WATCH BLACK OKOSÓRA
Összehasonlít
Xiaomi
AMAZFIT GTS 4 MINI, MIDNIGHT BLACK OKOSÓRA
Összehasonlít
Xiaomi
REDMI SMART BAND PRO OKOSÓRA
Összehasonlít
Honor
BAND 5 PINK AKTIVITÁSMÉRŐ
Összehasonlít
Termékek