Gyártói cikkszám: 193V5LSB2/10
Gyártó: Philips
Mennyiségi egység: db

MONITOR

 
Bruttó:
 HUF
E-mail cím:

Amennyiben a termék ára a megadott érték alá csökken, akkor erről e-mailben értesítést küldünk Önnek.

Ha nem adja meg az egységárat, akkor az aktuális ár szolgál viszonyítási alapként.

Több e-mail címet is lehetősége van megadni. Ehhez az e-mail címeket pontosvesszővel elválasztva kell begépelnie. (Pl.: vasarlo@vasarloemail.hu; felhasznalo@felhasznaloemail.hu;)

 
E-mail cím:

Amennyiben beérkezik a termék a raktárunkba, akkor erről e-mailben értesítést küldünk Önnek.

Több e-mail címet is lehetősége van megadni. Ehhez az e-mail címeket pontosvesszővel elválasztva kell begépelnie. (Pl.: vasarlo@vasarloemail.hu; felhasznalo@felhasznaloemail.hu;)

MONITOR MONITOR
Cikkszám: PHI193V5LSB2/10
Nagyszerű LED-es képek élénk színekben
Élvezze a Philips képernyő élénk LED-es képeit! A készülék SmartControl Lite technológiával rendelkezik. Nagyszerű választás!
 
Mindig élénk képek
    LED technológia az élénk színekhez
    SmartContrast: a gazdag fekete árnyalatokhoz
    Egyszerű kijelző teljesítmény-beállítás a SmartControl Lite technológiával
 
Nagyszerű választás
    Kompakt, helytakarékos kialakítás
    Higanymentes, környezetbarát kijelző
    VESA-szerelvény a rugalmasságért
 
LED technológia
A fehér LED félvezető eszközök rövidebb idő alatt érik el teljes fényüket. A higanymentes LED-ek környezetbarát újrahasznosítást és hulladékkezelést biztosítanak. A LED-ek jobb fényerő-szabályozást, valamint kiemelkedően magas kontrasztarányú háttérvilágítást tesznek lehetővé. A kijelzők mindezek mellett kifogástalan színhűséget, valamint állandó fényerejű működést nyújtanak Önnek.
 
SmartControl Lite
A SmartControl Lite a következő generációs, 3D ikon alapú GUI monitorvezérlő szoftver. Az olyan monitorparaméterek egérrel történő finomhangolását is lehetővé teszi, mint a színek, a fényerő, a képernyő kalibrálása, a multimédia, az ID kezelés stb.
 
SmartContrast: 10 000 000:1
A SmartContrast egy olyan Philips által kifejlesztett technológia, amely elemzi a megjelenített tartalmakat, automatikusan beállítja a színeket, és vezérli a háttérvilágítást a kontraszt dinamikus javításához a legjobb digitális álló- és mozgóképek megjelenítése érdekében, vagy játék közben a sötét színárnyalatok megjelenítésekor. Gazdaságos üzemmód választásakor beállítja a kontrasztot és finomhangolja a háttérvilágítást a mindennap használt irodai alkalmazások megfelelő megjelenítése és az alacsonyabb energiafogyasztás érdekében.
 
Higanymentes
A LED háttérvilágítású Philips monitorok higanymentesek. A higany az emberekre és állatokra nézve az egyik legmérgezőbb természetes anyag, így ez a környezetbarát kijelző technológia a gyártástól a selejtezésig, a termék egész élettartama során biztonságos használatot nyújt.
  • Adatok
  • Tartozékok
  • Hasonló termékek
  • Hírek
  • Letöltések
  • Csomagok
Top termékek
Aoc
27G2U/BK MONITOR
Összehasonlít
Samsung
LS24D330HSX/EN MONITOR
Összehasonlít
Philips
223V5LHSB2/00 MONITOR
Összehasonlít
Lg
24MP59G-P.AEU MONITOR
Összehasonlít
Philips
243V7QSB/00 MONITOR
Összehasonlít
Lg
28TL510V-PZ.AEU MONITOR TV
Összehasonlít
Termékek
Legutóbb megnézve