Gyártói cikkszám: MI 9T PRO 6/128 PIROS
Gyártó: Xiaomi
Mennyiségi egység: db

MOBILTELEFON

 
Bruttó:
 HUF
E-mail cím:

Amennyiben a termék ára a megadott érték alá csökken, akkor erről e-mailben értesítést küldünk Önnek.

Ha nem adja meg az egységárat, akkor az aktuális ár szolgál viszonyítási alapként.

Több e-mail címet is lehetősége van megadni. Ehhez az e-mail címeket pontosvesszővel elválasztva kell begépelnie. (Pl.: vasarlo@vasarloemail.hu; felhasznalo@felhasznaloemail.hu;)

 
E-mail cím:

Amennyiben beérkezik a termék a raktárunkba, akkor erről e-mailben értesítést küldünk Önnek.

Több e-mail címet is lehetősége van megadni. Ehhez az e-mail címeket pontosvesszővel elválasztva kell begépelnie. (Pl.: vasarlo@vasarloemail.hu; felhasznalo@felhasznaloemail.hu;)

MOBILTELEFON
Cikkszám: XIAMI9TPRO6128PIROS

Csúcskészülék konfiguráció – kivételes teljesítmény
Mutasd meg a képességeidet a játékokban a harctéren a Qualcomm® Snapdragon ™ 855 processzorral. A CPU egymagos teljesítmény 45%-kal növekedett, a játékok sebessége összességében 25%-kal javult és az AI mesterséges intelligencia gyorsasága is megháromszorozódott. Ez az a sebesség, amelyre szükséged van!

XIAOMI MI 9T PRO 128 GB
Kettős Turbo gyorsítás
Az optimális játékélmény érdekében a Mi 9T Pro nem csak nagyszerű hardvert, hanem szoftveroptimalizálást is nyújt, amely növeli a teljesítményt. A mélyebb optimalizálás révén a Mi Turbo csökkenti a fájlok töredezettségét és a rendszer zökkenőmentesen működik akár 18 hónapig. A frissített Game Turbo mód hatalmas lendületet ad a vezérlés érzékenységének és a válaszidőnek. Több olyan eszközzel is rendelkezik, mint a vizuális javítás, így akár testreszabott konfigurációval is játszhatsz.
Non-stop játék folyamatos hűtéssel
A teljesen egyedi hűtőrendszer 8 rétegű grafitlemezt használ elöl, amely a hőt 650%-kal hatékonyabban vezeti el. Hátul hővezető zselé, grafit és réz tartja a processzort hűvösen, a teljesítményt pedig a maximumon bármilyen kitartó csata közben.
4000mAh nagy kapacitású akkumulátor és 27W gyors töltő
Használd egész nap és maradj mindig elérhető a 4000mAh akkumulátornak köszönhetően, majd töltsd fel villámgyorsan a 27W-os töltővel. A készülék támogatja a QC4+ gyorstöltést 0%-ról 58%-ra töltheted a telefonodat csupán 30 perc alatt.
AI hármas kamera. Még több meglepetés a 48 megapixellel
Készíts vizuális mesterműveket az erőteljes, hármas hátlapi kamerával. A Sony 48MP ultra nagy felbontású széles kamerával + 8MP-es teleobjektívvel és 13MP-es ultra széles látószögű kamerával könnyedén felvehetsz bármit [6]. Simán zoom-olj 0.6x-ról 10x-re, és fedezd fel a benned rejlő valódi fényképezési potenciált.
AI ultra széles portrémód
124,8 ° széles látószögű felvételek AI korrekcióval a táj és az arcok torzulásának megakadályozására. Pontosan úgy mutasd meg a világot, ahogy látod.
Biztos kézi fotózás éjszaka is
Az 1/2 ”nagy érzékelő, 1,6 µm nagy pixel és az összes új AI algoritmus együttesen segítenek, hogy világosabb, élesebb éjszakai fényképeket tudj készíteni.

XIAOMI MI 9T PRO 128 GB
20MP szelfi kamera. Mindig a legjobb arcodat mutasd
A panoráma szelfiknek köszönhetően, most már mindenki rajta lehet a képen. Csak hívj össze mindenkit, nincs szükség szelfibotra! Egyszerűen forgasd a telefont egyik oldalról a másikra, hogy az egész csoport benne legyen a képben.
Lassítsd le a dolgokat és élvezz minden másodpercet
A 960 fps lassított videó segítségével az élet legcsodálatosabb pillanatainak minden részletét rögzítheted.
Kapd el az életet mozgás közben
Egyetlen érintéssel követheted a mozgó objektumot és a kép közepén tarthatod, amely stabil filmkészítést tesz lehetővé.
Sima felugrás, tökéletesen elrejtve
A felugró szelfi kamera nagyobb helyet hagy a képernyőnek, ami 91,9%-os képernyős-test arányt eredményez a teljes képernyős kijelzőn. Addig nem is látható, amíg meg nem érinted a kamera alkalmazást, ekkor simán felugrik egy általad választott egyéni hanghatás kíséretében.
Határok nélküli, valóban teljes kijelző
A 6,39 hüvelykes AMOLED kijelző minden alkalommal, amikor feloldod a telefont, lenyűgöző vizuális élményt nyújt. Intenzív fényviszonyok esetén élesítse a napfény üzemmódot, amely a normálnál 39%-kal világosabb képernyőt eredményez.

XIAOMI MI 9T PRO 128 GB
Érintsd meg a kijelzőt, hogy feltárd a világod
A feloldás gyorsabb, mint valaha. Az új ujjlenyomat-felismerési technológia a legújabb képernyőbe épített optikai érzékelő modult nyújtja, 100%-kal bővítve az érzékelési területet, és egy korszerűsített algoritmust használva, hogy gyorsabban, okosabban és biztonságosabban lehessen feloldani.
Fényre változó, dinamikus hátsó felület
Amikor fény éri a Mi 9T Pro kecses és elegáns hátlapját a mintázat még élénkebb színekben látszik. Majdnem olyan, mintha saját hangulata lenne, még inkább a klasszikus fekete szénszálas kialakítás révén. A 3D görbülettel kényelmesen illeszkedik a kézbe, és lenyűgözően sima.

  • Adatok
  • Tartozékok
  • Hasonló termékek
  • Hírek
  • Letöltések
  • Csomagok
Top termékek
Alcatel
1 DS, BLACK DOMINO MOBILTELEFON
Összehasonlít
Kifutó
Xiaomi
REDMI 9 4/64GB CARBON GREY MOBILTELEFON
Összehasonlít
Kifutó
Alcatel
2053 DOMINO MOBILTELEFON
Összehasonlít
Alcatel
1066 DOMINO MOBILTELEFON
Összehasonlít
Alcatel
2019 DOMINO MOBILTELEFON
Összehasonlít
Nokia
105 DOMINO MOBILTELEFON
Összehasonlít
Termékek