Gyártói cikkszám: XPERIA 1 II XQ-AT51, VIOLET
Gyártó: Sony
Mennyiségi egység: db

MOBILTELEFON

 
Bruttó:
 HUF
E-mail cím:

Amennyiben a termék ára a megadott érték alá csökken, akkor erről e-mailben értesítést küldünk Önnek.

Ha nem adja meg az egységárat, akkor az aktuális ár szolgál viszonyítási alapként.

Több e-mail címet is lehetősége van megadni. Ehhez az e-mail címeket pontosvesszővel elválasztva kell begépelnie. (Pl.: vasarlo@vasarloemail.hu; felhasznalo@felhasznaloemail.hu;)

 
E-mail cím:

Amennyiben beérkezik a termék a raktárunkba, akkor erről e-mailben értesítést küldünk Önnek.

Több e-mail címet is lehetősége van megadni. Ehhez az e-mail címeket pontosvesszővel elválasztva kell begépelnie. (Pl.: vasarlo@vasarloemail.hu; felhasznalo@felhasznaloemail.hu;)

MOBILTELEFON
Cikkszám: SONXPERIA1IIXQAT51VIOLET

Garancia: 24 Hónap Cordon Elecrtonics Kft Külső szerviz

Sony Xperia 1 II mobiltelefon, 256GB, 8GB RAM, 5G, Lila

 
Sebességre találták ki

Az Xperia 1 II új mércét állít az okostelefonok sebessége terén. Az 5G-s telefon a legmodernebb technológiákat tartalmazza, és a Sony Alpha mérnökei által fejlesztett kamerával rendelkezik, így az okostelefonok között kivételesen gyors autofókuszt biztosít. A 21:9-es CinemaWide 6,5″-os 4K HDR OLED-kijelzőn pedig mindent lenyűgöző moziminőségben nézhetsz.
Nagyobb sebesség, több lehetőség - 5G kapcsolat

Az 5G kapcsolat új lehetőségeket kínál. Az 5G nem pusztán gyors, hanem nagyon reszponzív is az alacsony késleltetésnek és a nagy sávszélességnek köszönhetően. Gond nélkül, néhány másodperc alatt tudsz kiváló minőségű nagy fájlokat, például 4K videókat és teljes felbontású képeket streamelni, le- vagy feltölteni.
 

 
Fotósoknak
 

 
Profi technológia az Alpha fényképezőgépekből

Egyetlen okostelefon-kamera sem volt még képes olyan felvételekre, mint az Xperia 1 II. A fejlesztésben részt vettek a kategóriaelső autofókusz-technológiát felvonultató, legújabb Alpha 9 fényképezőgépeket megalkotó mérnökök is. Az Xperia 1 II támogatja a RAW formátumot, szemkövető autofókuszt kínál, amely embereknél és állatoknál egyaránt működik, továbbá áttervezett, új kézi vezérlőelemekkel ellátott kezelőfelületet biztosít fizikai exponálógombbal – a profi fotósok igényeinek megfelelően.
 

 
Kiváló ZEISS minőség az Xperia telefonodban
Kifejezetten az Xperia okostelefonhoz készített ZEISS optika. A ZEISS T* bevonat a tükröződések csökkentésével hozzájárul a rendkívüli megjelenítéshez és kontraszthoz.

 
Kapd el az eddig megörökíthetetlen pillanatokat is az akár 20 képkocka/másodperces AF/AE funkcióval

A Xperia 1 II készülékkel olyan pillanatokat is megörökíthetsz, amelyeket más okostelefonokkal lehetetlen elkapni. Az akár 20 képkocka/másodperces sorozatfelvétel az autofókusszal és az automatikus expozícióval pillanatok százait tudod megörökíteni másodpercek alatt, az 5G sebességével pedig mindent egyszerűen feltölthetsz és menthetsz.5

 
Akár 60-szoros másodpercenkénti folyamatos AF/AE-számítás

Tartsd a fókuszt, bármi is történik előtted. A Xperia 1 II folyamatosan, másodpercenként akár 60-szor is kiszámítja az autofókuszt és az expozíciót. Az AF pontosságát és teljesítményét biztosító új algoritmusok pedig tiszta, éles képeket készítenek még a gyorsan mozgó témákról is.

 
Sebességre tervezett érzékelő

Gyorsan fókuszálhatsz minden helyzetben – éjjel és nappal – az innovatív kamerarendszerünkkel. A dupla fotodióda-érzékelő különlegesen gyors és pontos fókuszálásra képes. Az összesen 247 fázisérzékelős AF-pontot használó autofókuszrendszer az érzékelő közel 70%-át lefedi, az AF témabefogás pedig mindössze 0,03 másodpercet vesz igénybe. A gyenge fényviszonyok közti felvételkészítésre szolgáló, innovatív 3D iToF (indirect Time-of-Flight) érzékelőnek köszönhetően bármilyen körülmények között képes a precíz fókuszálásra. Mindezt a nagy méretű, 1/1,7”-os „Exmor RS™ for Mobile” képérzékelő és a BIONZ X™ for Mobile processzor teszi teljessé, a sebesség és a lélegzetelállító fotók érdekében.

 
Az ultragyors autofókusz mögött lévő technológia
Dupla fotódióda-érzékelő
Kameránkon minden egyes képpont két fotódiódás fényérzékelővel rendelkezik a gyorsabb és pontosabb autofókusz érdekében.

 
Autofókusz-lefedettség
Az Xperia 1 II autofókuszrendszere összesen 247 fázisérzékelős AF-pontot használ, amelyek az érzékelő területének közel 70%-át lefedik, az AF témabefogás pedig csupán 0,03 másodpercig tart. Az eredmény: élesebb fókusz a gyorsan mozgó témákon – hasonlóan a legújabb RX100 sorozatú fényképezőgépeinkhez.

 
Gyors fókusz a 3D iToF érzékelővel
Az iToF (indirect Time-of-Flight) érzékelő egy pillanat alatt kiszámítja a kamera és a kép témája közötti távolságot a gyors és pontos autofókusz érdekében, legyen szó bármilyen beállításról.

 
Nagy érzékelő és nagy képpontok
1/1,7”-os Exmor RS képérzékelő 50%-kal nagyobb az előző modellénél, és nagyobb képpontokkal is dolgozik, amelyek több fényt kapnak, így javítva a képek minőségét.

 
Tapasztald meg a valós idejű Eye AF funkciót – emberek és állatok esetében egyaránt működik10
A szemkövető autofókusszal gyönyörű, élettel teli portrékat készíthetsz emberekről és állatokról is.

 
Szemkövető autofókusz minden helyzetre
A témád nem minden esetben néz mindkét szemével a kamerába. A Xperia 1 II még akkor is megtalálja a szemet és gyorsan ráfókuszál, ha az egyik szem le van takarva, vagy egy másik objektum elhalad a témád előtt.
 

 
Gyors fókusz, még gyenge fényviszonyok között is
Gyenge fényviszonyok között és gyorsan mozgó téma esetén is élvezheted a gyors autofókuszt a három hatékonyan együttműködő technológiának köszönhetően: egy 3D iToF érzékelő, a BIONZ X™ for Mobile technológia, és a nagy méretű Exmor RS™ for Mobile érzékelő.
 

 
BIONZ X™ for mobile processzor
A BIONZ X™ for mobile képfeldolgozó processzor a Sony által kifejlesztett algoritmus használatával növeli a fényérzékenységet és csökkenti a zajt a képeken.

 
Fedezd fel a profi fotózást – melyet az Alpha ihletett
A Xperia 1 II készülék olyan vezérlési lehetőségeket kínál, amelyeket általában csak profi kamerákon találhatsz meg. Választhatod az automatikus beállításokat vagy manuálisan is szabályozhatod az ISO-értéket, a zársebességet, fehéregyensúlyt és egyéb értékeket is. Ezután készíts RAW (DNG) formátumú fájlokat az Alpha kamerák által inspirált kezelőfelület segítségével.
 

 
Állítsd be a gyújtótávolságot a megfelelő felvételhez
Az Xperia 1 II három eltérő gyújtótávolságú objektívvel biztosítja a valódi alkotói szabadságot: 16 mm, 24 mm és 70 mm. A kiváló minőségű ZEISS optikával kreatív felvételeket készíthetsz.
 

 
Együttműködés a Sony Alpha fényképezőgépeivel
A Xperia 1 II a tökéletes társa a Sony Alpha fényképezőgépeknek. Az Imaging Edge™ Mobile alkalmazással távvezérlő kijelzőként használhatod az Xperia okostelefonod, és vezeték nélkül szabályozhatod beállításaid, fényképeid.

 
Filmművészeknek
 

 
Cinematography Pro „CineAlta technológiával” – 21:9-es videorögzítés
Hasonló paraméterekkel és színbeállításokkal készíthetsz filmeket, mint a profik. A Sony Cinama Camera mérnökeinek tudása, Look színbeállítások, 21:9-es képarány, 4K HDR és 24 képkocka/másodperc – minden eszköz adott. És az 5G kapcsolattal másodpercek alatt megoszthatod felvételeidet.

 
Kreatív vezérlést biztosító kezelőfelület
A továbbfejlesztett Cinema Pro „CineAlta technológiával” felhasználói felület egyszerűen használható vezérlőket tartalmaz: segédvonalak, zársebesség (szög), érintéses autofókusz, automatikus expozíció, manuális fehéregyensúly stb.

 
Az intelligens szélzajszűréssel jobb hanggal készíthetsz videókat
A Xperia 1 II az iparág csúcsteljesítményét képviselő hangcsatorna-szétválasztási technológiát is magában rejti a rendkívül hatékony szélzajszűrés érdekében. Intelligens szélzajszűrő [1] KI [2] BE.

 
Professzionális Look színkezelési előbeállítások
A nyolc különböző színbeállítással különböző filmstílusokat jeleníthetsz meg a videókon.
PlayPlay
Seek


00:00
Current time00:00
Toggle Mute
Volume

Toggle Fullscreen
 
A mozi szerelmeseinek

 
21:9-es képarányú, CinemaWide™ 6,5”-os 4K HDR OLED-kijelző
Élvezd a filmeket úgy, ahogyan a készítői megálmodták, és tapasztald meg a mozifilmes képarányt a 21:9-es CinemaWide 6,5”-os 4K HDR OLED-kijelzővel. Az új elmosódáscsökkentő technológia mérsékli a képkockák közötti késést, ezáltal tisztább képet biztosítva. A Dolby Atmos® hanggal felszerelt készülék garantálja a kompromisszumok nélküli vizuális élményt.

Az 5G-kapcsolódás pedig gyorsabb letöltést és jobb minőségű streamelést tesz lehetővé.

 
Professzionális szintű színreprodukció

A Sony professzionális eszközök technológiáira épülő, a vezető hollywoodi stúdiókban is használt Master Monitor színvisszaadásnak köszönhetően mostantól minden korábbinál precízebb színmegjelenítést tapasztalhatsz az új Creator módban „CineAlta technológiával”, amely képes pontosan a megálmodott módon életre kelteni a tartalmakat, beleértve a Netflix sorozatait és filmjeit.
 

 
Simább színek a képernyőn
A Xperia 1 II egy 10 bitessel egyenértékű kijelzővel rendelkezik (8 bit + 2 bit simítás), amely számtalan színt képes megjeleníteni sávosodás nélkül.

 
Profi szintű kijelző
Az 1 000 000:1 kontrasztaránnyal a Xperia 1 II még mélyebb fekete árnyalatokat képes megjeleníteni, és a színek is természetesebbek. A képernyő olyan profi szintű reprodukciós szabványokat is támogat, mint például a DCI-P3 100%, a BT.2020 színtér és a D65 White Point.

 
Bármit nézhetsz, tökéletesre újrakeverve
Az „X1™ for mobile” technológia minden megtekintett tartalomnál alkalmazza a BRAVIA HDR újrakeverési technológiát. Még a streamelt tartalmak esetében is fokozza a kontrasztot, a színeket és a tisztaságot.
 

 
A mozi hangja – Dolby Atmos® hangzás a Sony Pictures Entertainmenttel együttműködésben

Lenyűgöző élmény filmet nézni többdimenziós Dolby Atmos® hangzással, amely teljesen körülvesz. A Sony Pictures Entertainmentnek köszönhetően te is megtapasztalhatod a Dolby Atmos® hangzást akár vezetékes vagy vezeték nélküli fejhallgatóval, akár a valódi elülső sztereó hangsugárzókkal.

 


 
A hang szerelmeseinek
 

 
Halld úgy a zenét, ahogyan a szerzők és az előadók megálmodták

A hangrendszerek készítésében és a zeneiparban szerzett szakértelmünket vetettük be annak érdekében, hogy a Xperia 1 II a Sony Music Entertainment közreműködésével megalkotott hangzáson keresztül valóban autentikus zenehallgatási élményt biztosítson. Az 5G-kapcsolattal várakozás nélkül streamelhetsz és tölthetsz le High-Resolution Audio hangot.
 

 
Elvarázsol. Annyira valósághű. Tapasztald meg a 360 Reality Audio hangot

Merülj el a hangban, amely körülvesz. Olyan valósághű, mintha koncerten lennél, vagy az előadó lemezfelvételén ülnél a stúdióban. A 360 Reality Audio hangnak köszönhetően a hallgatott zene valósághűsége úgy szippant be, mint még soha semmi.
 

 
A 360 Reality Audióhoz tervezve
A Xperia 1 II a 360 Reality Audio hangzáshoz készült egyedi hardveres dekódolással, hogy optimalizálja a hangminőséget, amikor zenét hallgatsz a Tidal szolgáltatással.

 
A valódi elülső sztereó hangszórókkal mindent hallani fogsz

A Xperia 1 II sztereó hangszórói a telefon elejére kerültek az erőteljes, kiegyensúlyozott, valódi sztereó hangzás érdekében.
 

 
Jobb audioélmény – vezetékkel vagy vezeték nélkül

Használd a 3,5 mm-es audiocsatlakozót vagy csatlakoztasd vezeték nélkül – tiéd a döntés. A Xperia 1 II hangtechnológiáját szakértők felügyelték, így jobb a sztereó szétválasztása, és természetes a hangtér, akár saját zenét hallgatsz, akár streamelsz – vagy 360 Reality Audiót hallgatsz.
 

 
Hallj többet minden hangcsatornából egy a 3,5 mm-es csatlakozón

Továbbfejlesztettük a hangcsatornák szétválasztását a 3,5 mm-es csatlakozón a tisztábban szóló bal és jobb hangcsatornák érdekében. Jelentős audióhangolással sikerült a jel–zaj arányt a már érzékelhetetlen 20dB-re csökkentenünk – ez több mint 90%-kal alacsonyabb a hagyományos fejhallgatós kapcsolódások esetében mérhető értéknél.

 
Kiváló hangzás
A High-Resolution Audio vagy a High-Resolution Audio Wireless hangzásnak és az LDAC-technológiának köszönhetően a CD-minőségnél is jobb dinamikával és részletességgel szólal meg. A hangok teljes spektrumát reprodukálja, hogy a zene pontosan úgy szólaljon meg, ahogyan az előadók megálmodták.

 
Mindent feljavíthatsz DSEE Ultimate minőségre
A DSEE Ultimate azért készült, hogy mesterséges intelligencia segítségével feljavítsa minden digitális zene minőségét, automatikusan és valós időben javítva a hangfrekvenciát és a bitsebességet. A magas és a mély tartományok is jobban szólnak, és minden egyes szám közel High-Resolution Audio minőségben szólal meg. Vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal is működik, helyben tárolt fájlokkal és streamelésnél is.

 
A mobiljátékok szerelmeseinek
 

 
Emeld új szintre a játékot

Élvezd az akció korlátozásmentes megjelenítését 21:9 képarányú CinemaWide™ kijelzőn. Az új elmosódáscsökkentő technológia mérsékli a képkockák közötti késést, ezáltal tisztább képet biztosítva. Az 5G-kapcsolattal pedig gyorsabban tölthetsz le játékokat.
 

 
Vedd a kezedbe az irányítást a DUALSHOCK® vezeték nélküli vezérlővel
Még jobb szórakozást kínál utazás közben, ha egy DUALSHOCK 4-et csatlakoztatsz a Xperia 1 II-hoz és így játszol az androidos játékokkal.
 

 
Game enhancer – játssz jobban, ossz meg még többet
Még jobb játékélményben lehet részed a pontosabb irányítást lehetővé tevő, továbbfejlesztett érintőpanelnek köszönhetően. Oszd meg másokkal is a játékélményeidet képernyőfelvételek vagy képernyőfotók készítésével. Az értesítések blokkolásával minden figyelmedet a játékra összpontosíthatod, vagy tippeket kereshetsz online, hogy bátran szembenézhess a rád váró kihívásokkal. Minden könnyen hozzáférhető, játék közben is.
 
Csúcsteljesítményű játék
Teljesítmény módban maximalizálhatod az érintésészlelés sebességét és a képkockasebességet a jobb játékélményért. Az akkumulátor-üzemmódot is kiválaszthatod a játékidő meghosszabbításához.

 
Semmi zavaró tényező, csak te és a játék
Az új „verseny” beállítással letilthatod az összes értesítést, a bejövő hívásokat, a kamerabillentyűt és a játékodat megzavaró egyéb beállításokat is.

 
Rögzíthető és megosztható játékélmény
Egyszerre készíthetsz felvételt a játékodról, az arcodról és a játékhoz fűzött megjegyzésekről, majd 5G-kapcsolattal másodpercek alatt feltöltheted a követőidnek. A hangátalakítóval garantáltan szórakoztató lesz a játékhoz készült kommentár.

.

 
Örökítsd meg a győzelmed és oszd meg a világgal
Nagy győzelmet arattál az egyik játékban? Hadd lássa az egész világ. Akár 30 másodperces, legfeljebb 20 képkocka/másodperces képernyő-sorozatfelvételt készíthetsz a győzelmeidről, és rögtön meg is oszthatod őket a közösségi médiában.

 
A teljesítményért
 

 
A szükséges sebesség
5G Wi-Fi 6 szabványú kapcsolódással, valamint a legújabb Qualcomm mobilplatformmal és akkumulátortechnológiákkal – a Xperia 1 II magasabbra teszi a lécet az okostelefon-teljesítményben.
 

 
Új generációs 5G-kapcsolat
Kompromisszumok nélküli minőségű letöltést, sőt akár nagyfelbontású fájlok streamelését is lehetővé teszi a Xperia 1 II által támogatott 5G-kapcsolat.

 
Optimális csatlakoztatási lehetőségek
Az intelligens kapcsolódási funkció alapja az Xperia mélytanulási technológiája, amely a Sony neurálishálózat-könyvtárait felhasználva elemzi a wifi-jeleket, és előre jelzi a közeljövőben várható csatlakozási problémákat. A Xperia 1 II megállapítja az aktuálisan használt hálózat minőségét, és automatikusan mobilhálózati kapcsolatra vált, ha a kapcsolat minőségének romlására számít. Az Xperiával mindig a lehető legjobb elérhető hálózathoz csatlakozol.

 
Wi-Fi 6
A Wi-Fi 619 jobb kapcsolatot kínál – nagyobb sebességet, kisebb késedelmet és fejlett csatlakozáskezelést, ha több eszköz kapcsolódott ugyanahhoz a hálózathoz.

 
Próbáld ki a legújabb Qualcomm® Snapdragon™ 865 5G mobilplatformot

A Qualcomm® Snapdragon™ 865 5G mobilplatform és a Snapdragon X55 5G Modem-RF rendszer döbbenetes, több gigabites 5G sebességet és továbbfejlesztett teljesítményt kínál a játékokhoz, felvételhez, párhuzamos feladatvégzéshez és kapcsolódáshoz egy a korábbi modellnél 25%-kal gyorsabb processzor és GPU révén.
 

 
Nagy teljesítményű 4000 mAh-s akkumulátor gyorstöltéssel
A 4000 mAh-s akkumulátor egész napra biztosítja az energiát. Ha egy gyors töltésre van szükséged, 30 perc alatt az 50%-ot is elérheted.

 
Gyors, kényelmes, vezeték nélküli töltés
Csak tedd le, és a Xperia 1 II akkumulátora elkezd feltölteni.

 
Tartós és jól működő akkumulátor
A töltési technológiánk tovább megőrzi az akkumulátor jó állapotát. A Battery Care megakadályozza az akkumulátor túltöltését, az Xperia Adaptive Charging (Xperia adaptív töltés) pedig figyeli a telefonodat a töltési folyamat során, hogy biztosan ne érje túlterhelés az akkumulátort.

 
Gyönyörű és erős

A Xperia 1 II erős, gyors, IP65/68 vízállóságú és mindkét oldalán Corning Gorilla Glass 6® kijelzővel rendelkezik, aminek köszönhetően nemcsak masszív, de gyönyörű is.
 

 
A többablakos funkcióval többet láthatsz és tehetsz
A 21:9 CinemaWide™ képernyő egyszerűen két részre osztható – tökéletes, ha videózás közben szeretnél böngészni a neten.

 
Váltás több ablak között
A többablakos üzemmódban gyorsan tudsz váltani a legutóbb használt és ajánlott alkalmazásaid között – így a felső és alsó ablakban hamarabb megtalálod a keresett alkalmazást.

 
Böngéssz többet, görgess kevesebbet
A 21:9 képarányú CinemaWide™ 6,5”-os kijelző hosszabb, mint a legtöbb kijelző, amellyel több hely áll a rendelkezésedre böngészéshez, térképek megjelenítéséhez, videók lejátszásához, közösségimédia-használatához vagy bármi egyébhez.

  • Adatok
  • Tartozékok
  • Hasonló termékek
  • Hírek
  • Letöltések
  • Csomagok
Top termékek
Alcatel
1 DS, BLACK DOMINO MOBILTELEFON
Összehasonlít
Kifutó
Alcatel
2053 DOMINO MOBILTELEFON
Összehasonlít
Kifutó
Xiaomi
REDMI 9 4/64GB CARBON GREY MOBILTELEFON
Összehasonlít
Alcatel
1066 DOMINO MOBILTELEFON
Összehasonlít
Alcatel
2019 DOMINO MOBILTELEFON
Összehasonlít
Nokia
105 DOMINO MOBILTELEFON
Összehasonlít
Termékek