Gyártói cikkszám: F707 GALAXY Z FLIP 5G, BRONZE
Gyártó: Samsung
Mennyiségi egység: db

MOBILTELEFON

 
Bruttó:
 HUF
E-mail cím:

Amennyiben a termék ára a megadott érték alá csökken, akkor erről e-mailben értesítést küldünk Önnek.

Ha nem adja meg az egységárat, akkor az aktuális ár szolgál viszonyítási alapként.

Több e-mail címet is lehetősége van megadni. Ehhez az e-mail címeket pontosvesszővel elválasztva kell begépelnie. (Pl.: vasarlo@vasarloemail.hu; felhasznalo@felhasznaloemail.hu;)

 
E-mail cím:

Amennyiben beérkezik a termék a raktárunkba, akkor erről e-mailben értesítést küldünk Önnek.

Több e-mail címet is lehetősége van megadni. Ehhez az e-mail címeket pontosvesszővel elválasztva kell begépelnie. (Pl.: vasarlo@vasarloemail.hu; felhasznalo@felhasznaloemail.hu;)

MOBILTELEFON
Cikkszám: SAMSMF707BZNAXEH

Garancia: 24 Hónap TMX Mobile Solution Kft Külső szerviz

Galaxy Z Flip
Teljes képernyős telefon, amely összehajtva jól illeszkedik a zsebedbe, forradalmian új, rugalmas üveggel, egyedülálló kamerával, és kétcellás, hosszú üzemidejű akkumulátorral. Ismerd meg a telefont, amellyel meghajlíthatod a jövőt!

Elképesztően kompakt, maximális hatással.
A Galaxy Z Flip meglepően kicsire összehajtható, kialakítása egyedi, könnyen elfér a zsebedben vagy a táskádban.

Lásd a jövőt minden összehajtásnál!
Teljesen új, összehajtható forma. Kicsi, ellenálló és semmi eddigihez nem hasonlítható.

Kézben tartott szépség.
A Galaxy Z Flip egyediségét tovább növeli a színváltó külső, amit lehetetlen figyelmen kívül hagyni. Lenyűgöző árnyalatok közül választhatsz.

Teljes képernyő, amely jól illeszkedik a zsebedbe.
A Galaxy Z Flip Infinity Flex Display, határtalan összehajtható kijelzője magával ragadó Dinamikus AMOLED-del –, amely lenyűgöző színminőséget biztosít – és a korábbiaknál kevesebb kék fénnyel. Minimális kerettel, bevágás nélkül, 6,7” látvánnyal.

Legyen üveg, de hajlítható!
Ismerd meg a legelső összehajtható üveg képernyőt egy Galaxy okostelefonon! Igen, összehajtható üveget írtunk. A Samsung Ultravékony üvegből készült, sima kijelzője, elképesztő látványt nyújt.

Végre elkészült. Összehajtás, újra és újra…
A lótusz virág inspirálta Rejtett zsanér abszolút megfelelő a hajtogató mozgáshoz - még a hajtási szög beállításához is. A seprő technológia hatékonyan visszaszorítja a szennyeződéseket és a port.

Az okostelefon, amely magáért beszél.
A Galaxy Z Flip hajlítási technológiája lehetővé teszi a kezek használata nélküli csevegést és a korábban elérhetetlen szelfik készítését, szintén kezek használata nélkül. Hajtsd össze, fordítsd meg, állítsd be. Újra felfedezheted a fényképezés módját a telefonodon.

A fényképezés új perspektívája.
A Galaxy Z Flip különböző szögekben hajlítható és ezt a pozíciót könnyedén meg is tartja, lehetővé téve az alacsony szögű felvételek készítését, amelyek játszanak az érzékekkel. Hívhatod ezt a testbeszéd új módjának is.

Készen áll az éjszakai jelenetekre.
A Galaxy Z Flip kamerája éjjel is kiváló teljesítményt nyújt. A hosszú expozíciós felvételek másodperceit videoművészeti alkotáská alakítja. Összehajlított módban a telefont, úgy áll, mint egy állvány és az Éjjeli Hyperlapse funkcióval újszerű éjszakai felvételt készíthetsz.

Videóbeszélgetés teljesen új szögből.
Váltsd a hanghívást Google Duo videohívásra, és azonnal tisztább videóbeszélgetésben lehet részed a 10 MP-es előlapi kamerával!

Fél képernyő, teljes irányítás.
Ha hajlítgatod, a Hajlított mód felosztja az alkalmazásokat, és a vezérlőelemeket a képernyő alsó felére helyezi - a felső felületet a látható felület.

Mindent elvégez. Mindent egyszerre.
Emeld új szintre az alkalmazásaid használatát, úgy, hogy egyszerre kettő van nyitva! A párhuzamos feladatvégzés még jobb a hatalmas, 6,7”-es képernyőn, a Többablakos mód segítségével.

A külső értesítések sodródnak az árral.
Érintsd meg és húzd az ujjadat a telefon vezérléséhez, még akkor is, ha az össze van csukva! A Fedlapi kijelző azonnal figyelmeztet, a kontextus folytonossága pedig lehetővé teszi, hogy az értesítésre nyomj és zökkenőmentesen áttérhess az adott alkalmazásra, amikor kihajtod a telefonodat.

Energia, amely hosszan tart.
A kétcellás akkumulátor több energiát tárol kevesebb helyen, így egész nap kinyithatod és összecsukhatod a telefonodat. A 3300 mAh-nak (tipikus) és a csúcstechnológiájának köszönhetően a Galaxy Z Flip hosszú üzemidejű akkumulátorával a legtöbbet hozhatod ki minden töltésből.

  • Adatok
  • Tartozékok
  • Hasonló termékek
  • Hírek
  • Letöltések
  • Csomagok
Top termékek
Alcatel
1 DS, BLACK DOMINO MOBILTELEFON
Összehasonlít
Kifutó
Xiaomi
REDMI 9 4/64GB CARBON GREY MOBILTELEFON
Összehasonlít
Alcatel
1066 DOMINO MOBILTELEFON
Összehasonlít
Kifutó
Alcatel
2053 DOMINO MOBILTELEFON
Összehasonlít
Nokia
150 DOMINO MOBILTELEFON
Összehasonlít
Nokia
105 DOMINO MOBILTELEFON
Összehasonlít
Termékek