Gyártói cikkszám: Y6S DS, ORCHID BLUE
Gyártó: Huawei
Mennyiségi egység: db

MOBILTELEFON

 
Bruttó:
 HUF
E-mail cím:

Amennyiben a termék ára a megadott érték alá csökken, akkor erről e-mailben értesítést küldünk Önnek.

Ha nem adja meg az egységárat, akkor az aktuális ár szolgál viszonyítási alapként.

Több e-mail címet is lehetősége van megadni. Ehhez az e-mail címeket pontosvesszővel elválasztva kell begépelnie. (Pl.: vasarlo@vasarloemail.hu; felhasznalo@felhasznaloemail.hu;)

 
E-mail cím:

Amennyiben beérkezik a termék a raktárunkba, akkor erről e-mailben értesítést küldünk Önnek.

Több e-mail címet is lehetősége van megadni. Ehhez az e-mail címeket pontosvesszővel elválasztva kell begépelnie. (Pl.: vasarlo@vasarloemail.hu; felhasznalo@felhasznaloemail.hu;)

MOBILTELEFON MOBILTELEFON
Cikkszám: HUAY6SDSORCHIDBLUE

Garancia: 24 Hónap TMX Mobile Solution Kft Külső szerviz

Fedezz fel egy új világot határok nélkül a 6,09" Dewdrop HD + kijelzővel. A 87% -os képernyő-test arányú kijelző nagyobb képet biztosít a játékok, a böngészés és kedvenc könyvek számára. A HUAWEI Y6 2019 kiszűri a káros kék fényt és TÜV Rheinland tanúsítvánnyal rendelkezik.

3 GB + 32 GB -nyi tárhely
Tárold kedvenc filmjeidet, képeidet és alkalmazásaidat úgy, ahogyan csak szeretnéd a 32 GB-nyi, akár 512 GB-ig bővíthető tárhellyel. Továbbá, az EROFS technológia automatikusan tömöríti az előtelepített fájlokat kisebb méretbe, így akár 2GB-ot biztosít a többi alkalmazás számára.

Továbbfejlesztett teljesítmény
A beépített 12 nm-es nyolcmagos processzor négy darab 2.3 GHz-es magot, valamint 4 darab 1.8 GHz-es kisebb magot tartalmaz, amely hatékonyan fokozza a futtatott programok teljesítményét teljes sebesség mellett, miközben csökkenti az energiafogyasztást.

Oldd fel egy pillanat alatt
A HUAWEI Y6s hátlapi ujjenyomat-olvasóval és arcalapú feloldással rendelkezik. Így a telefont egy pillanat alatt feloldhatod, miközben védheted személyes információidat.

HUAWEI SuperSound
A Super Linear hangszóróval és nagyteljesítményű intelligens PA-val felszerelt HUAWEI Y6s intelligensen mélyebb basszust és kidolgozottabb magashangzást biztosít még hangos zene mellett is. Így a telefon lehet a hordozható hangszóród akár az otthoni zenehallgatáshoz, a bulizáshoz vagy a tengerparti pihenéshez.

Lenyűgöző kamerák
Kapj le minden nagyszerű pillanatot a lenyűgöző 13 MP-es hátlapi kamera, valamint a 8 MP-es előlapi szépítő funkcióval rendelkező kamerával. F/1.8 rekesznyílású széles objektívvel akár 50%-kal több fényt enged be, amellyel a képminőség és élesség javulását érheted el nappali és éjjeli fotózások alkalmával is.

Intelligens akkumulátoros üzemidő
A HUAWEI Y6s 3020m Ahakkumulátorral rendelkezik, mely lehetővé teszi az intelligens akkumulátor-optimalizálást. A hardveres szinergiával működő szoftver együtt működik, hogy telefonod egész nap a rendelkezésedre álljon.

EMUI9.1 Okos élet
Az EMUI 9.1 egy intelligens, egyszerű és intuitív felhasználói felület, amellyel stresszmentesen és könnyedén használhatod a készüléked. A Könnyű (Easy) mód, a klónozási és teljes képernyős gesztus navigáció még több lehetőséget kínál egy kényelmesebb és okosabb élet eléréséhez.

  • Adatok
  • Tartozékok
  • Hasonló termékek
  • Hírek
  • Letöltések
  • Csomagok
Top termékek
Alcatel
1 DS, BLACK DOMINO MOBILTELEFON
Összehasonlít
Nokia
105 DOMINO MOBILTELEFON
Összehasonlít
Nokia
150 DOMINO MOBILTELEFON
Összehasonlít
Alcatel
2019 DOMINO MOBILTELEFON
Összehasonlít
Kifutó
Alcatel
2053 DOMINO MOBILTELEFON
Összehasonlít
Kifutó
Alcatel
2003 DOMINO MOBILTELEFON
Összehasonlít
Termékek