Gyártói cikkszám: SGM SGP-F5 BLACK-YELLOW
Gyártó: Evolveo
Mennyiségi egység: db

MOBILTELEFON

 
Bruttó:
 HUF
E-mail cím:

Amennyiben a termék ára a megadott érték alá csökken, akkor erről e-mailben értesítést küldünk Önnek.

Ha nem adja meg az egységárat, akkor az aktuális ár szolgál viszonyítási alapként.

Több e-mail címet is lehetősége van megadni. Ehhez az e-mail címeket pontosvesszővel elválasztva kell begépelnie. (Pl.: vasarlo@vasarloemail.hu; felhasznalo@felhasznaloemail.hu;)

 
E-mail cím:

Amennyiben beérkezik a termék a raktárunkba, akkor erről e-mailben értesítést küldünk Önnek.

Több e-mail címet is lehetősége van megadni. Ehhez az e-mail címeket pontosvesszővel elválasztva kell begépelnie. (Pl.: vasarlo@vasarloemail.hu; felhasznalo@felhasznaloemail.hu;)

MOBILTELEFON
Cikkszám: EVOSGMSGPF5BLACKYELLOW

Garancia: 24 Hónap TMX Mobile Solution Kft Külső szerviz

Tulajdonságok:

Az EVOLVEO StrongPhone F5 kihajtható telefon masszív konstrukciójának és IP68 minősítésének köszönhetően mindenkinek megfelel, akinek strapabíró telefonra van szüksége. A telefon túléli, ha legfeljebb 1 méter mély vízbe merítik 30 percig, nem árt neki a por és a sár, és extrém stabil házának köszönhetően az esést is kibírja. Az 1,44” mellékkijelző megjeleníti a bejövő hívásokat, dátumot, időt, nem fogadott hívásokat vagy SMS-eket és az akkumulátor állapotát, a jól olvasható 2,4” kijelző szolgál minden másra.

SOS gomb és nagy betűk

A telefon SOS gombbal van ellátva, amely szükség esetén gyors kapcsolatot biztosít a környezettel, és a könnyebb kezelés érdekében be lehet állítani egy egyszerű megjelenítést nagy betűkkel.

Multimédia

A zenelejátszó vagy a beépített rádió önálló bekapcsoló gombjának és az erős hangszórónak köszönhetően a telefon szórakoztató társa lehet az építkezésen, a műhelyben vagy a kiránduláson, és a további eszközök, mint a zseblámpa, a fényképezőgép, a naptár, az ébresztőóra, vagy az e-könyv-olvasó ezeket a képességeit tovább gazdagítják. Az FM rádió hallgatásához nincs szükség a fülhallgatóra, az antenna be van építve a telefonba. A rádióállomások automatikus hangolása és a minőségi hangszóró nyújtotta minőségi élmény is növeli a telefon használatának kényelmét.

Dual SIM és nagy akkumulátor

A telefonban két aktív SIM-kártya, zseblámpa és nagykapacitású akkumulátor használható, ami megfelelő energiát szolgáltat ahhoz, hogy egy feltöltéssel a telefon sokáig kitartson. A kifinomult szoftver pedig lehetővé teszi a hívás elutasítását is a telefon kinyitása után.

Használja akár a természetben, sportolás közben, építkezésen, műhelyben vagy a hegyekben, nem okozunk csalódást!

Két kijelző a nagyobb áttekinthetőség érdekében

Karcálló és nyomásálló, 240 x 320 képpont felbontású 2,4” fő kijelző és a hívásokról, SMS-ekről, valamint az akkumulátor állapotáról szóló információkat megjelenítő 1,44” színes mellékkijelző.

  • Adatok
  • Tartozékok
  • Hasonló termékek
  • Hírek
  • Letöltések
  • Csomagok
Top termékek
Alcatel
1 DS, BLACK DOMINO MOBILTELEFON
Összehasonlít
Kifutó
Alcatel
2053 DOMINO MOBILTELEFON
Összehasonlít
Alcatel
1066 DOMINO MOBILTELEFON
Összehasonlít
Kifutó
Xiaomi
REDMI 9 4/64GB CARBON GREY MOBILTELEFON
Összehasonlít
Alcatel
2019 DOMINO MOBILTELEFON
Összehasonlít
Nokia
105 DOMINO MOBILTELEFON
Összehasonlít
Termékek