Gyártói cikkszám: YMS 3027 SHADOW
Gyártó: Yenkee
Mennyiségi egység: db

GAMING EGÉR

 
Bruttó:
 HUF
E-mail cím:

Amennyiben a termék ára a megadott érték alá csökken, akkor erről e-mailben értesítést küldünk Önnek.

Ha nem adja meg az egységárat, akkor az aktuális ár szolgál viszonyítási alapként.

Több e-mail címet is lehetősége van megadni. Ehhez az e-mail címeket pontosvesszővel elválasztva kell begépelnie. (Pl.: vasarlo@vasarloemail.hu; felhasznalo@felhasznaloemail.hu;)

 
E-mail cím:

Amennyiben beérkezik a termék a raktárunkba, akkor erről e-mailben értesítést küldünk Önnek.

Több e-mail címet is lehetősége van megadni. Ehhez az e-mail címeket pontosvesszővel elválasztva kell begépelnie. (Pl.: vasarlo@vasarloemail.hu; felhasznalo@felhasznaloemail.hu;)

GAMING EGÉR
Cikkszám: YENYMS3027SHADOW

TÖBBÉ EL SEM ENGEDSZ
Szenvedélyes játékos vagy, de hiányzik az ideális gamer egér, amelyre maximálisan számíthatsz? Akkor én vagyok a jó megoldás! Úgy illeszkedem a kezedbe, mintha oda öntöttek volna. Akár bal-, akár jobbkezes vagy, a kétoldalt oldalsó gombokkal ellátott szimmetrikus kialakítás korlátlan alkalmazkodást tesz lehetővé. Igényeid szerint méretre állíthatsz minden játéktípushoz.
NEM HAGYLAK CSERBEN
Ergonómiai szempontból is naprakész vagyok, minden fogástípusban kényelmesen használhatsz és a leghevesebb csatában sem csúszom ki a kezed alól. A nagy teljesítményű, direkt a játékosok számára kifejlesztett A725 optikai érzékelővel kombinálva univerzális eszköz vagyok a játékhoz. Az akár 15G gyorsulásnak köszönhetően a legapróbb mozdulatodat sem hagyom ki, ráadásul közben is megőrzöm a százszázalékos pontosságomat. Természetesen a DPI-t is megváltoztathatod arra, amit megszoktál, mégpedig 200 DPI-től a maximális 4800 DPI-ig. A kiválasztott érték a háttérvilágítás egyedi színével van kiemelve, és csak rajtad múlik, melyik legyen az.
KELTSÜK ÉLETRE EGYÜTT A BEÁLLÍTÁSAIDAT
Szemet gyönyörködtető a kifejező háttérvilágításom, amelyet elképzeléseid szerint állíthatsz be a teljes RGB-színskálából. A sok támogatott effekt és a lekerekített vonalak a domináns elválasztó csíkkal biztosan nem hagynak hidegen. Korlátlanok lehetőségek az adott effekt intenzitásának, színének és sebességének, sőt az irányának a beállítására. Néhány kattintás is elég ahhoz, hogy egész asztalodat fénybe borítsam, vagy színekkel egészítsem ki játékfelszerelésed meglévő perifériáit.
MINDEN LEHETŐSÉG EGY HELYEN
A hozzám mellékelt szoftver a támaszpontod, ahol kiválaszthatod azt a beállítást, amellyel harcba szállok. A programnak elsődlegesen egyetlen célja van - hogy minél jobban megkönnyítse a dolgodat. Programozd be az össze gombot, amit csak találsz rajtam, részletekbe menően módosítsd a szenzort vagy a háttérvilágítás DPI-ben megadott értékét, készíts néhány lépésben komplex makrót vagy módosítsd az egész egér jellegét és a háttérvilágítás színét. Hogy aztán az egér irodai munkára szolgál vagy az egyik játék megnyerésére a másik után, ez már a te kezedben van és a te képességeidtől függ!

  • Adatok
  • Tartozékok
  • Hasonló termékek
  • Hírek
  • Letöltések
  • Csomagok
Top termékek
Genius
DX-150X BLACK EGÉR
Összehasonlít
Yenkee
YMS 3030WE SHOTGUN GAMING EGÉR
Összehasonlít
Yenkee
Összehasonlít
Yenkee
Összehasonlít
Yenkee
YMS 3027 SHADOW GAMING EGÉR
Összehasonlít
Yenkee
Összehasonlít
Termékek