Gyártói cikkszám: MS61B6170
Gyártó: Bosch
Mennyiségi egység: db

BOTMIXER

 
Bruttó:
 HUF
E-mail cím:

Amennyiben a termék ára a megadott érték alá csökken, akkor erről e-mailben értesítést küldünk Önnek.

Ha nem adja meg az egységárat, akkor az aktuális ár szolgál viszonyítási alapként.

Több e-mail címet is lehetősége van megadni. Ehhez az e-mail címeket pontosvesszővel elválasztva kell begépelnie. (Pl.: vasarlo@vasarloemail.hu; felhasznalo@felhasznaloemail.hu;)

 
E-mail cím:

Amennyiben beérkezik a termék a raktárunkba, akkor erről e-mailben értesítést küldünk Önnek.

Több e-mail címet is lehetősége van megadni. Ehhez az e-mail címeket pontosvesszővel elválasztva kell begépelnie. (Pl.: vasarlo@vasarloemail.hu; felhasznalo@felhasznaloemail.hu;)

BOTMIXER
Cikkszám: BOSMS61B6170

Bosch MS61B6170
A fekete színű Bosch MS61B6170 botmixer garantáltan az otthonod elengedhetetlen kiegészítője válik. Modern megjelenésével és erőteljes motorjával gondoskodik a kifogástalan és gyors ételkészítésről. A botmixer könnyű, SoftTouch felületű ergonomikus kialakítású markolattal és nagy méretű gombjaival kényelmesen illeszkedik a kézbe. A mixer egyikelőnye az AntiSplash technológia, amely fröccsenés nélkül hatékonyan keveri el az összetevőket, így véd az ételkészítés során előforduló foltok kialakulása ellen. A rozsdamentes acél keverőtalpat optimális kialakítás és rozsdamentes acél kések jellemzik a tiszta és kényelmes munkavégzés érdekében. Használat után egyszerűencsatold le a keverőtalpat az alapról és mosd el folyóvíz alatt.

A Bosch MS61B6170 botmixer főbb jellemzői
Bosch botmixer fekete színben, erős motorral és modern megjelenéssel
Az ergonomikus kialakítású fogantyú SoftTouch felülettel kényelmesen illeszkedik a kézbe
Az AntiSplash hatékony keverést és fröccsenésvédelmet biztosít
A botmixer rozsdamentes acél alja könnyen eltávolítható és folyóvíz alatt tisztítható
A turbógombbal és a 12 sebességgel tökéletes és ízletes ételt készíthetsz gyorsan és egyszerűen
QuattroBlade újdonság innovatív késsel
Multifunkcionális botmixer olyan gazdag tartozékokkal, mint jégaprító, habverő és keverőedény mérőskálával és fedéllel
12 sebesség és turbo gomb a tökéletes ételekhez
A botmixer képes még a legkeményebb hozzávalókat is összedolgozni, összesen 12 elérhető sebességet kínál az igazán ízletes ételek elkészítéséhez. Ezzel a botmixerrel szinte mindent elkészíthetsz egészen a majonéztől kezdve a bébiételen keresztül a hideg vagy a meleg levesekig. Az aprítás, őrlés vagy a keverés gyerekjáték a Bosch botmixerszámára. Minden egyes folyamathoz megtalálhatod az optimális keverési sebességet. Emellett a botmixer Turbo funkciót kínál a maximális teljesítményt igénylő műveletekhez. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy megnyomod a kijelölt gombot, így igazán gyorsan és könnyen készítheted el a fogásokat.

QuattroBlade innováció
A QuattroBlender mixer újdonsága egy innovációs kés, amely valóban professzionális minőséget nyújt a keverésnél és az aprításnál. A kés minden hozzávalót gyorsan és alaposan, illetve ezzel egyidejűleg egyenletesen és kíméletesen dolgoz fel. Használd a Bosch botmixert a valóban kifogástalan és finom ételek elkészítéséhez, amelycsak néhány percedbe kerül.

Többfunkciós tartozékok
A Bosch botmixer készletben található egy aprítóedény egy jégaprító késsel, ezek segítségével könnyedén készíthetsz páratlan italokat és frissítő koktélokat. A rozsdamentes acél habverő segít a tökéletes tejszínhab vagy tojáshab elkészítésében a desszertekhez. Végül, de nem utolsó sorban a készlet tartalmaz még egykeverőedényt mérőskálával és tetővel.

  • Adatok
  • Tartozékok
  • Hasonló termékek
  • Hírek
  • Letöltések
  • Csomagok
Top termékek
Kifutó
Gorenje
HBX603HC BOTMIXER SZETT
Összehasonlít
Tefal
HB659838 BOTMIXER
Összehasonlít
Tefal
HB863A38 BOTMIXER
Összehasonlít
Kifutó
Tefal
HB65KD38 BOTMIXER
Összehasonlít
Bosch
MSM2610B BOTMIXER
Összehasonlít
Momert
2221 BOTMIXER
Összehasonlít
Termékek
Legutóbb megnézve