Gyártói cikkszám: YKM 2007HU
Gyártó: Yenkee
Mennyiségi egység: db

BILLENTYŰZET + EGÉR

 
Bruttó:
 HUF
E-mail cím:

Amennyiben a termék ára a megadott érték alá csökken, akkor erről e-mailben értesítést küldünk Önnek.

Ha nem adja meg az egységárat, akkor az aktuális ár szolgál viszonyítási alapként.

Több e-mail címet is lehetősége van megadni. Ehhez az e-mail címeket pontosvesszővel elválasztva kell begépelnie. (Pl.: vasarlo@vasarloemail.hu; felhasznalo@felhasznaloemail.hu;)

 
E-mail cím:

Amennyiben beérkezik a termék a raktárunkba, akkor erről e-mailben értesítést küldünk Önnek.

Több e-mail címet is lehetősége van megadni. Ehhez az e-mail címeket pontosvesszővel elválasztva kell begépelnie. (Pl.: vasarlo@vasarloemail.hu; felhasznalo@felhasznaloemail.hu;)

BILLENTYŰZET + EGÉR
Cikkszám: YENYKM2007HU

BILLENTYŰZET EGÉRREL EGY KÉSZLETBEN
Keresed az ideális kombinációt a számítógépedhez? Ismerd meg a YENKEE YKM 2007 vezeték nélküli készletét. Két részből állok - egy billentyűzetből és egy egérből, melyek egyetlen USB-csatlakozón keresztül kommunikálnak a számítógéppel. A 2,4 GHz-es vezeték nélküli vevőkészülékkel az adás akár 10 méterre is biztosított. Ezen kívül találsz a csomagban egy USB-C redukciiót, amely lehetővé teszi, hogy csatlakoztass a modern laptopokhoz.
ELEGANCIA A FEKETE ÉS SZÜRKE ÉRINTÉSÉVEL
Én vagyok a megbízható megoldás az otthoni és irodai szórakoztatásodra. Vékony és elegáns testem kiváló minőségű anyagokból készült. A billentyűk a legmodernebb ollós kapcsolókon vannak elhelyezve a kényelmes gépeléshez, és szintén azonnali választ biztosítanak. Ezen kívül nagyon csendes is vagyok, így nem zavarom a környezetedet sem.
ERGONOMIKUS EGÉR
Ergonomikus kialakításomnak és kellemes érintésű felületemnek köszönhetően mind otthoni, mind irodai használatra is ideális választás vagyok. Balkezes és jobbkezesek is használhatnak. Az érzékenység 1600 DPI-ig állítható be, ami az optimális sebesség a dokumentumok kezeléséhez. Mindezt gazdagítja az a tény, hogy egy dizájnos kabátba vagyok öltöztetve, és így az asztal dísze vagyok.
MULTIMÉDIÁS BILLENTYŰZET
A készlet teljes méretű billentyűzetet tartalmaz pontos billentyű magassággal. A multimédia billentyűk a numerikus blokkal lehetővé teszik, hogy egyetlen billentyűvel elindítson vagy kezeljen néhány gyakran használt alkalmazást. Kis tömegének és vezeték nélküli technológiájának köszönhetően a kis méretű laptopokhoz használható, ahol a hosszabb szövegek írása gyakran nagy szenvedés.

  • Adatok
  • Tartozékok
  • Hasonló termékek
  • Hírek
  • Letöltések
  • Csomagok
Top termékek
Összehasonlít
Logitech
Összehasonlít
Logitech
920-003993 WLESS KEYBOARD + MK330 MOUSE VEZETÉK NÉLKÜLI BILLENTYŰZET + OPTIKAI EGÉR
Összehasonlít
Genius
SCORPION K215 BILLENTYŰZET
Összehasonlít
Termékek