Gyártói cikkszám: CM-200M
Gyártó: MTX
Mennyiségi egység: db

BETONKEVERŐ 200 L

 
Bruttó:
 HUF
E-mail cím:

Amennyiben a termék ára a megadott érték alá csökken, akkor erről e-mailben értesítést küldünk Önnek.

Ha nem adja meg az egységárat, akkor az aktuális ár szolgál viszonyítási alapként.

Több e-mail címet is lehetősége van megadni. Ehhez az e-mail címeket pontosvesszővel elválasztva kell begépelnie. (Pl.: vasarlo@vasarloemail.hu; felhasznalo@felhasznaloemail.hu;)

 
E-mail cím:

Amennyiben beérkezik a termék a raktárunkba, akkor erről e-mailben értesítést küldünk Önnek.

Több e-mail címet is lehetősége van megadni. Ehhez az e-mail címeket pontosvesszővel elválasztva kell begépelnie. (Pl.: vasarlo@vasarloemail.hu; felhasznalo@felhasznaloemail.hu;)

BETONKEVERŐ 200 L
Cikkszám: MTXCM200M

Leírás


A robusztus váz és az átgondolt kialakítás lehetővé teszi az MTX CM-200M betonkeverő otthoni és kisebb építkezéseken történő használatát. Könnyedén készíthet beton- vagy kötőanyagkeveréket esztrichek, alapozások, falazat öntéséhez. A tartály térfogata 200 liter, így akár 100 liter kötőanyagot is kaphat. 800 W motor. Ennek a betonkeverőnek az egyik fő előnye a keverék adagolt adagolása. A forgókerék kézzel forog, ami lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy meghatározza a kiöntött oldat térfogatát. Nedvességvédelem - az indító és leállító gombokat átlátszó ház borítja, amely megakadályozza a víz bejutását, és garantálja a biztonságos működést. Hővédelem - a hőmérséklet-érzékelő leállítja a motort túlterhelés esetén, ez megakadályozza a tekercs tönkremenetelét, és garantálja a motor hosszú és megbízható működését. Megerősített keret - négyzet alakú profillal és erős, merevítő rudak biztosítják az egész szerkezet megbízhatóságát. Gumi tömítés tömítőanyag helyett - ez az alternatíva leegyszerűsíti a tartály összegyűjtését és szétszerelését, és szükség esetén lehetővé teszi a tömítés gyors cseréjét a tömítőanyag eltávolítása nélkül. Feszes kereszttartó rögzítés - a teherhordó gerenda nem csak a kerethez van rögzítve teljes fedélzetfedéssel, hanem egy további fémlemezzel is megerősítve a rögzítőhíd rögzítésének helyén. Ez a megoldás jelentősen növelte a betonkeverő szilárdságát. Biztonságos működés - a hajtómű szinte légmentesen zárva van. A tartály gondos formája - a tartály belsejében lévő pengék szögben vannak elhelyezve, ami kiküszöböli az oldat extrudálását. A kiterjesztett kialakítás lehetővé teszi az oldat részletesebb keverését, és enyhíti a csapágyak mechanikai igénybevételét, meghosszabbítva azok élettartamát. Festékminőség - a pengékkel ellátott tartály belsejét és a keverő öntöttvas koronáját 100%-os korróziógátló festék borítja, amely megakadályozza a fém rozsdásodását.

  • Adatok
  • Tartozékok
  • Hasonló termékek
  • Hírek
  • Letöltések
  • Csomagok
Top termékek
MTX
Összehasonlít
MTX
Összehasonlít
Termékek