Gyártói cikkszám: ECAM550.55SB
Gyártó: Delonghi
Mennyiségi egység: db

KÁVÉFŐZŐ AUTOMATA

 
Bruttó:
 HUF
E-mail cím:

Amennyiben a termék ára a megadott érték alá csökken, akkor erről e-mailben értesítést küldünk Önnek.

Ha nem adja meg az egységárat, akkor az aktuális ár szolgál viszonyítási alapként.

Több e-mail címet is lehetősége van megadni. Ehhez az e-mail címeket pontosvesszővel elválasztva kell begépelnie. (Pl.: vasarlo@vasarloemail.hu; felhasznalo@felhasznaloemail.hu;)

 
E-mail cím:

Amennyiben beérkezik a termék a raktárunkba, akkor erről e-mailben értesítést küldünk Önnek.

Több e-mail címet is lehetősége van megadni. Ehhez az e-mail címeket pontosvesszővel elválasztva kell begépelnie. (Pl.: vasarlo@vasarloemail.hu; felhasznalo@felhasznaloemail.hu;)

KÁVÉFŐZŐ AUTOMATA
Cikkszám: DELECAM55055SB

Teljesítmény 1450 Watt
Szivattyú nyomás 19 bar
Víztartály kapacitás 2 liter
Tömeg 11.9 kg
 

Tulajdonságok:

Kávékészítés egy gombnyomásra
A De'Longhi Primadonna Class ECAM 550.55.SB automata kávéfőzőt úgy alkották meg, hogy egyszerűen, egyetlen gombnyomással tökéletes kávét, vagy tejes italt készíthess! A készülék számos továbbfejlesztett funkcióval, többek között kávé hőmérséklet kiválasztással, vízkeménységtől függő beállítással, valamint a tökéletes eredmény érdekében szabályozható őrlési intenzitással rendelkezik. Mindezt a precízen kidolgozott, dinamikus design, a polírozott acél felület, és az ergonomikus formák teszik teljessé.

Széles italválaszték
A De'Longhi ECAM 550.75.SB kávéfőző egyetlen gombnyomásra elkészíthető kávék, és tejes italok széles választékát kínálja. Készíts tökéletes Eszpresszót, Lungo-t, Doppio +-t, gazdag habréteggel rendelkező Cappuccino-t, Latte Macchiato-t, vagy egyszerűen csak forró tejet. A kávé kifolyó magassága könnyedén állítható, így a kávéfőző a magasabb poharak számára is alkalmas.

Egyszerű kezelhetőség 
Az egyszerű kezelhetőség érdekében a kávéfőző 3,5 hüvelykes érintőképernyővel lett felszerelve, amely 18 – beleértve a cseh és szlovák – nyelven elérhető menüvel rendelkezik. Az eszpresszó ideális hőmérsékletéről az új, szabadalmaztatott thermoblokk fűtőrendszer gondoskodik. A CLEAN automatikus tisztító funkcióval ellátott tejtartály időt takarít meg a számodra.

Készíts kávét, mint a profik
Ha az erősebb aromájú kávét kedveled, akkor bizonyára értékelni fogod a 13 választható őrlési intenzitással ellátott, acélból készült, csendes kávédarálót. A professzionális eredmény érdekében a készülék szabályozható kávé hőmérséklettel és előőrlés funkcióval lett ellátva, a LatteCrema rendszernek köszönhetően pedig tökéletes tejhab készítésére van lehetőség. Az egyszerű karbantartásról az automatikus öblítő és vízkőtelenítő programok gondoskodnak.

Coffee Link mobilalkalmazás
A Coffee Link mobilalkalmazás használatával anélkül készítheted el kedvenc italodat, hogy fel kellene állnod a székből. Emellett létrehozhatsz új italokat, teljes mértékben testre szabhatod a kávéfőző működését, valamint javaslatokat és hasznos tanácsokat is fogadhatsz másoktól. Az applikáció 3 felhasználói profil létrehozását teszi lehetővé, amelyen belül a felhasználók eltárolhatják a kedvenc italaik beállításait. A kávéfőző Bluetooth interfészen keresztül kapcsolódik a Coffee Link alkalmazáshoz.

Jellemzők:

19 bar nyomás
Bab- és őrölt kávé használati lehetőség
3.5" érintőképernyő
Eltávolítható, 2 literes űrtartalmú víztartály
Egyidejűleg két csésze kávé is elkészíthető
Állítható magasságú kávé kifolyó
Levehető gőz / forró víz fúvóka
Acélból készült daráló 13 őrlési fokozattal
Coffee link mobiltelefonos alkalmazás csatlakoztathatóság
Kivehető főzőegységet
Állítható kávémennyiség
Állítható kávéhőmérséklete
Csészemelegítő
Automatikus öblítő és vízkőtelenítő programok

  • Adatok
  • Tartozékok
  • Hasonló termékek
  • Hírek
  • Letöltések
  • Csomagok
Top termékek
Krups
Összehasonlít
Saeco
RI9840/01 LIRIKA FEKETE KÁVÉFŐZŐ AUTOMATA
Összehasonlít
Delonghi
Összehasonlít
Delonghi
Összehasonlít
Delonghi
Összehasonlít
Delonghi
Összehasonlít
Termékek